Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2006

Η κκελλέ μας μες την βούρκα

Ανασκοπόντας τους φόνους που έγιναν τα τελευταία λίγα χρόνια στην Κύπρο θα δούμε ότι όσοι άνδρες δεν δολοφονήθηκαν από φατρίες του υποκόσμου επεθάναν εξ υπαιτιότητας του πούττου.

Η Μάγδα, τη ελλείψι π**** μουσουλμανικών προδιαγραφών έβαλεν τζιε εκαθαρίσαν τον άντρα της με τον χειρότερο τρόπο. Πρόσφατα ο Χριστοφόρου Χαράλαμπος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Γιαννάκη Δημοσθένους γιατί ετραππηδούσεν την γυναίκα του, την βουλγάρα Άννα Βασίλεβα την οποίαν έκαμεν οφτόν κλέφτικον αφού την καθάρισε τζιαι τζίνη μέσα σε βαρέλλαν στο χωριόν Ασκάς. Νεαρός από το Ακάκι, ο Χρίστος Παπύρης, πέθανε αφού τον ετσιλλήσαν τέσσερεις εγγλέζοι διότι ένας παρέας του άτυχου Παπύρη ετραππήδαν μια 16χρονη φίλη τους τζιαι επήαν να κάμουν φασαρία πόξω που δισκοθήκη τζιαι εφάντες.

Ηθικόν δίδαγμα, Κυπράιαν γ***** , ξένη γ******* , άμαν εννεν δική σου υπάρχει υψηλός κίνδυνος θνησιμότητας, είτε για σένα είτε για τζίνον που σου κάμνει το τζιέρρατο. Εκαταντήσαμεν όπως το μαχαίριν του Καββαδία που σφάγγει ο ένας τον άλλο. Πολλονεκατόνουντε ξένοι όμως...Ποιος φταίει; Φταιν οι γυναίτζες, φταιν οι αδρώποι, φταιν οι ανασφάλιες, φταιν τα κκόμπλεξ αλλά φταιν τζιαι οι ορμόνες.
Εγώ αγαπώ την ζωή μου τζιαι δεν θέλω να πεθάνω αλλά ούτε να κρεμμαστώ (κι αυτό επίφοβο διότι η Βασίλεβα τζιαι η Μάγδα ήταν παντρεμένες). Μια στείρωση καλώ ή να το γυρίσω στο ππουστλίκκιν.

Κανεί τζιαι πάλαι...Είμαι Λονδίνον, βρέσιει, τζιαι δεν είχα τι να γράψω.

Comments:
Men ton kourtizete re kopellia, en polla pellos toutos o Firfiris.

Koumpare Firfiri, se perikalw na men mas ektheteis mprosta pou tous ksenous. Eksanaeipa sou to alla grafeis me kanonika.

Carpe Diem, file, tziai sous'ta oulla!

Aman esheis kanena apgeyma eleythero kopiase pou poda, sto Throni, na sou dwkw ka'nan parashmo.
 
1) Ο Παπύρης ήταν άσχετος με εκείνο τον καφκά. Εσκοτώσαν λάθος άτομο.
2) Η Βασίλεβα εν ήταν Βουλγάρα, ήταν που μια χώρα που τελειώνει σε –αν.
3) Υπάρχουν και πιο θανατηφόρα πράγματα που τα... γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα. Light blue overcoats for example μουαχαχαχα
 
sosti i michaella hehe
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?