Κυριακή, Ιουνίου 11, 2006

Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμεν...


Είτε είσαστε υπέρ των εκτρώσεων, είτε κατά, η αλήθεια είναι πως από τη γυναίκα αποκλειστικά εξαρτάται αν ένα παιδί θα γεννηθεί ή όχι. Είπεν ο γέναικος το το ναι, τότε δεν πα να κουτουλλάτε το ταβάνι, θα γίνετε πατέρας θέλετε δεν θέλετε. Το δικαίωμα στην εγκυμοσύνη είναι γυναικεία υπόθεση. Τί γίνεται όμως με το δικαίωμα στην πατρότητα; Ακούστε και θα καταλάβετε. Η ιστορία είναι πραγματική και την διάβασα στην Globe & Mail της προηγούμενης Κυριακής.

Ένας γιατρός γνωρίζει μια κοπέλλα στον μπαρ, αλά Σεξ εντ δε Σίτι κατάσταση. Μετά από τα μαρτίνια και τα κοσμοπόλιταν τους βρέθουντε στο σπίτι της κοπέλας ο ένας καβαλλούρι στον άλλο οπώταν και ο γιατρός διευκρινίζει πως δεν έχει προφυλακτικά και επιθυμεί να κάμουν μόνο στοματικό έρωτα διότι δεν έχει προφυλακτικά πάνω του και η γυναίκα συμφωνεί. Με το που τελειώνουν, ο δόκτορ εκσπερματώνει στο στόμα της κυρίας και η κυρία απολογείται και τρέχει στο μπάνιο. Μετά από πέντε λεπτά εμφανίζεται και ξαπλώνουν μαζί αγγαλίτσα. Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συναντηθήκαν.
Στους εφτά μήνες ο γιατρός παίρνει κλήτευση για το δικαστήριο γιατί η εν λόγω κυρία είναι έγγυος με το παιδί του και ζηταέι διατροφή και άλλα ωφελήματα. Του κάκου ο γιατρός να εξηγά στο δικαστήριο ότι δεν ήθελε να κάμει παιδί, πως ουδέποτε έκανε σεξ με την κυρία κλπ κλπ. Το δικαστήριο απεφάνθηκε ότι το σπέρμα του ήταν "δώρο" προς την ενάγουσα η οποία μπορούσε να το αξιοποιήσει όπως ήθελε, έστω και αν με δόλο έμεινε έγγυος (μην ζητάτε λεπτομέριες για το πως τα κατάφερε...).

ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!!! ΝΑ ΜΕΝ ΓΑΜΟΥΜΕΝ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Έπρεπε να ήμουν δικαστής τζιαι θα της ελάλουν εγώ της μαννοπάλαβης "Κυρία μου, καταδικάζεσαι σε 5 χρόνια φυλάκιση και σε στείρωση διότι είσαι παλαβή τζιαι καθυστερημένη, τζιαι δεν πρέπει να κυκλοφοράς στους δρόμους πόσο μάλλον να αναθρέψεις παιδί".

Δηλαδή ρε κοπέλια, αν βρεθώ στο μέλλον (όπου η ανθρώπινη κλωνοποίηση θα είναι εφικτή) σε κανένα πάρτυ με την Αντζελίνα Τζολί, και πιάσω το ποτήρι της και από το σάλιο της πάρω δείγμα DNA τζιαι κάμω κοπελλούδι μαζί της χωρίς να το ξέρει η ίδια, είναι σωστό;

πείτε μου τη γνώμη σας....

Comments:
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
file, en alithini. i globe and mail en sovari efimerida. edose kai alla paradigmata, opos jini pou epagosen emvria me ton antra tis, ehorisasin, jie meta touti ethelen kopelloui (ishe karkino sti mitra or something) alla mono me jina ta embrya emporouse na kamei jie o antras tis den tin afine. eshei polla paromies katastaseis
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
Την πούτσα σου τζαι την υπογραφή σου να προσέχεις που τη βάλλεις. Εν τυχαία νομίζεις που εφκήκε η λαϊκή ρήση;

Συμφωνώ απόλυτα ότι η γεναίκα ήταν... πρωτότυπη (for lack of better word) αλλά που την άλλη τζαι ο επιβήτορας με τη λογική "τρύπα να 'ναι τζι ότι να 'ναι" εν στείρωση που χρειάζεται. Διότι αν δεν έθελε το σπέρμα του να χρησιμοποιηθεί ας την έβαλλε να το... καταπιεί επί τόπου!
 
Γιαααααααααακ :-/
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?