Τετάρτη, Απριλίου 18, 2007

Τάσσος Παπαδόπουλος σημαίνει "συνέπεια"

Τελευταία φορά που φκάλλω τον πρόεδρον μας πάνω στην μούττην του σσιπέττου. Είπαμεν, δεν τον χωνεύκω, αλλά ο άνθρωπος πρέπει να μπόρει να καταπίνει κάποτε τον εγωισμό του και να αναγνωρίζει τα πλεονεκτήματα του άλλου. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος λοιπόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο πιό συνεπής πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι υπόλοιποι προέδροι που είχαμεν ήταν μια τσουλήθρα, έναν ανεβοκατέβασμα καλών και κακών πρακτικών. Ο Μακάριος για παράδειγμα έκαμεν δωρεάν παιδείαν για ούλλον τον κόσμο αλλά στο Κυπριακό τζιαι εσωτερική διακυβέρνηση έκαμεν τα μπίλιες. Ο Κυπριανού έκαμεν τον υπεραστικό Λευκωσίας-Λεμεσού αλλά εφόρτωσεν το κρατικό μισθολόγιο με όποιον εθκιάβαζεν Ελευθεροτυπία τζιαι είσιεν κάρταν μέλους του ΔΗΚΟ. Ο Βασιλείου έκαμεν μας την αίτησην στην Ευρώπην τζιαι προσπάθησεν απεγνωσμένα τζίνοι που τον εφκάλασιν να μεν βολέψουν πάρα πολλούς τζιαι να τυποποιήσει τις διαδικασίες προσλήψεων, αλλά έκαμεν την οικονομίαν μας τόσον εύρωστην που δεν επιάσαμεν γρόσιν που την Ευρωπαϊκήν Ένωσην. Ο Κληρίδης έβαλεν μας στην Ευρώπη τζιαι έφερεν την Ελλάδα ποιό κοντά αλλά επί προεδρίας του έγινεν το παναϋρκότικον με τους ΕΣ-300 τζιαι το σκάνδαλο του ΧΑΚ όπου όλοι αναφωνήσαμεν "ΦΑΚ!" Δεν λέω ότι άλλοι προέδροι θα τα εκάμναν καλλύτερα τα πράματα αν ήταν στην θέση άλλων προέδρων (πχ αν είχαμεν τον Κληρίδη τον τζιαιρόν του Κυπριανού και τούμπαλιν) αλλά παρατηρώ έτσι ππάσα ππάσα το τί έγινεν. Και φτάνουμεν στον Τάσσο.

Όντως το άτομο διακατέχεται από μια σταθερότητα σπάνια για Κύπριο πρόεδρο. Λίγοι προέδροι διαθέτουν την απο-φασιστικότητά του, σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης. Και φέρνω παραδείγματα.

-Διαχείρηση Κρίσεων-
Η προεδρία του Τάσσου χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμής από τέσσερεις-πέντε κρίσεις που συντάραξαν την κοινωνία μας. Ο Τάσσος και οι Υπουργοί του (ας μην ξεχνάμε πως αρχή της διοίκησης είναι ο έλεγχος) ήταν σταθερά και αμετάκλητα αχαπαρίζοντες.
Η μοιραία πτήση της Ήλιος έγινεν πριν σχεδόν 2 χρόνια. Το μαχαίριν θα έμπαινεν στο κόκκαλο τζιαι ξέρω γιω κουβέντες. Είπαμεν, έγινεν έρευνα αλλά δεν άκουσα να έκατσεν κανένας μέσα ακόμα. Βιάζουμαι να μάθω τί έγινε γιατί θέλω να ζήσω να δώ κάποιους στην φυλακή, έτσι που το άισθημαν δικαιοσύνης μου τζιαι το τατσιλλίκκιν μου.
Η εις διπλούν κρίση με τους φορτηγατζήδες επίσης διαχειρίστηκε το ίδιον ατσούμπαλα. Εγώ προσωπικά που τα λλία που κατέχω βρίσκω άδικο στους οδηγούς, τζιαι δίκαιον της κυβέρνησης. Είμαι καπιταλιστής τζιαι δεν δέχομαι κανέναν μονοπώλιο ομάδας ατόμων, ειδικά σε ζωτικό τομέα της οικονομίας. Δυστυχώς εκλείσαν μας τους δρόμους τζιαι εκάμναν ότι εκάμναν με την κυβέρνηση να είναι στην ουσία θεατής. Α ρε Τάσσο, έπρεπεν ναν ο Αβέρωφ τζιαι ελάλουν σου εγιώ. Τζίνος έβαλεν κοτζάμ πιλόττους στην θέση τους, όϊ εσύ...
Τα ΧΥΤΥ στα Λύμπια. Δεν εψαξα την υπόθεση αλλά είναι απαράδεκτο να γίνεται το χάϊγούεϊ Παλαιστίνη τζιαι Λίβανος.

-Ευθιξία-

Πάλι η ίδια σταθερή αντιμετώπιση χωρίς εκπλήξεις.

Τάσσος- Φκαίνω πρόεδρος να διαπραγματευτώ το Κυπριακό. Κάμνω τα μπίλιες, υπογράφω της Τουρκίας ότι έκαμεν ότι εμπορούσεν για να βρεθεί λύση, τζιαι τωρά φταίω την Τουρκία για ότι γίνει (που φταίει σε πολλά, η αλήθεια να λέγεται). Φακκούν μου οι ξένοι αλλά εν με χαλά να πιάννω στερλίνες τζιαι ντάλαρς για την προεκλογική μου. Οι Αμερικανοί τζιαι οι Εγγλέζοι θέλουν να μας κάψουν αλλά βουρώ τους τζιαι παρακαλώ τους. Ο Συναγερμός θέλει το κακόν της ύπρου, Αγαπούν μας τζιαι οι Ευρωπαίοι όπως αγαπούν οι εραστές τον έρπη.
Ντίνα Ακκελίδου - Κρούζουν απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Υγείας στο Ακάτζι, τα οποία μεταφέρουν με μαυροσάκκουλλα αλλά σπάζει κάμηλον ώστε να παραιτηθεί. "Έννεν εμείς, εν οι προηγούμενοι" ελέγχθην.
Ήλιος και φορτηγατζήδες, ο υπουργός τζιαμαί. Ττοππουζιάζει η ΜΜΑΔ τον κόσμο, ο Υπουργός τζιαμαί. Ενώ ο Κεραυνός, παραιτείται που Υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας τζιαι ώστε να γυρίσει η μέρα εν μες την Ελληνική Τράπεζα. Ουδέν μεμτόν! Τζιαι ήταν τζιαι που τους καλούς τζίνος 'κόμα.

Τάσσος είπαμεν σημαίνει συνέπεια!

Comments:
Flogging a dead horse.

Τα ίδια πριν, τα ίδια και τωρά. Και ο Τάσσος ένα σύμπτωμα είναι και όχι η αιτία.

Ποιος δηλαδή έκαμε τομές στην Κύπρο; Ποιος ετόλμησε να τιμωρήσει κανένα, ποιος επαραιτήθηκε για οποιδήποτε λόγο;

Ο ασθενής αργοπεθαίνει και οι γιατροί (πολιτικοί) το συζητούν.
 
Βρε παίδες, αστεία-αστεία... αλλά υπήρξε άλλος εκτός του Ακη Φάντη που να έκατσεν μέσα;

Ηλίθιο Αγρινό.
 
Πππέεεε που εθθυμήθηκες τον Ακη Φάντη εσύ; Αλήθεια, πόσο έκατσε μέσα τζείνος; Καμιά-θκιό εφτομάδες, όπως τους παιδεραστές Γιώργο Σερδάρη & Δώρο Γεωργιάδη... πώς την εγλυτώσαν τζίνοι; Χα χα.. Γιατί τον πρώην Λεμεσού Χρύσανθο εξιχάσετε τον, που δέν μπορεί να φκεί που την Κύπρο γιατι εκκρεμεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης απο τις ΗΠΑ;

Εγώ έχασα κάθε ελπίδα όταν την εγλύτωσε ο Ματσάκης στην υπόθεση του αστυνομικού της Δίωξης και την υπόθεση των μπαούλων.

Κύπρος ολέ!
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?