Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2006

Η αυτοβιογραφία σας (18-25 χρονών)



Σημαντικότατες ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς της ζωής του νεαρού Κυπραίου από 18 μέχρι και 25. Περιληπτικά αναφέρω τον στρατό, τις σπουδές, το σεξουαλικόν τσαλαβούττημαν τζιαι συνήθως την πρώτη και μεγαλύτερη ερωτική απογοήτευση.

Έχοντας τελειώσει το σχολείον οι κυπραίεες κοκόνες πάν για σπουδές. Έιτε Κύπρο, είτε Ελλάδα είτε Αγγλία το ίδιον πράμαν ένει. Πλέον η απόσταση σημαίνει ότι ο παπάς δεν μπορεί να κουμαντάρει όσο κουμαντάρισκε πριν (αν κουμαντάρισκε καθόλου). Και όπως τις καθολικές λατινοαμερικάνες έτσι και κουζόσχημες κυπραίες φκάλλουν τζιαι το σσινίν τζιαι το παλλούτζίν χωρίς να σηκώνουνται που πάνω του. Επειδή εν ο νούς τους ακόμα πάνω που την κκελλέ τους ακούσειν τι μαλακίες τους λαλεί ο κάθε Καλαμαράς και τί τους τάσσει ο κάθε Ισπανός τζιαι ο κάθε αράπης. Ο βίλλος πάει αντάρα, τζιαι όσες εν με κυπραίο ζουν όπως τους αρραβωνιασμένους. Κάθε σεπτέμβρη που γίνεται η κάθοδος στην αγγλία το χρηματιστήριο τον εγγλέζων πάει 4 πόντους πάνω γιατι οι κυπραίες όπως τα μωρά της αιθιοπίας τζιαι της Μπιάφρας που θωρούν φαϊ για πρώτη φορά, μουντάρουν μες τα Πάρπερι, τα Σέλφριτζιες κλπ τζιαι γοράζουν ότι έβρουν για να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη τους, ο δέ μαλάκας παπάς τους ακόμα πληρώνει...(έθελεν κορήν, έτα τζιαμέ!)
Οι σπουδές είναι για την Κυπραία μια έννοια αφηρημένη, μια δικαιολογία για τα έξοδά της τζιαι για να χουμίζουνται οι γονείς πως εσπουδάσαν την κόρη. Αν έξεραν τα μαθήματα όσο ξέρουν τα καταστήματα με τις εκπτώσεις και τα κλαπ, οι Κυπραίες θα ήταν με υποτροφία στο Χάρβαρντ. Συνήθως όμως παν κολλέγιο τζιαι μετά κανένα πανεπιστημιούι αγγλία για ένα χρόνο έτσι για να λαλούν πως ετελειώσαν Αγγλία (κάμνουν το τζι οι αρσενιτζοί τούτο).
Για τις μελέτες κλπ φκάλλουν τον κώλο τους τισ 2-3 νύχτες πρίν να το παραδώσουν τζιαι παρακαλούν τους φίλους τους που επίαν αγγλικό σχολείο να τους τα κάμουν προύφ ρίτινγκ. Όσες εν αθήνα φκάλλουν τα μάθκια τους πάνω στους καλαμαράδες παντές τζιαι δεν εξανάδαν αρσενικό, χωρίς να καταλάβουν πως οι καλαμαράδες μας δουλέφκουν ούλλους σε ψιλό γαζί. Οι δέ καλαμαράδες της αγγλίας δουλέφκουν μας τζιαι σαν εν χασικλωμένοι. Μετά έρχεται και το μεταπτυχιακό γιατί δεν θέλεις να στραφείς κύπρο , και το μέσον χρειάζετε και μάστερ για να σε βοηθήσει να μπείς στην κυβέρνηση. Υπάρχει και το μικρό περιθώριο κυπραίων που φκαίνει με παντρεμένους ή κατά πολύ μεγαλύτερους τουσ άντρες γιατί ξέρουν να γαμούν καλλύτερα τζιαι για συναισθηματική ασφάλεια χωρίς να καταλάβουν οι ίδιες ότι γίνονται πορνίδια.

Οι δε αρσενιτζοί εν σε χειρότερη μοίρα. Δκυο χρόνια, γαμώ την ράτσα τους, στρατό παθαίνουμεν πολλά και διάφορα ψυχολογικά. καταρχάς πιστεύκουμεν ότι όντως εξυπηρετούμεν την πατρίδα τζιαι βουρούμεν να πάμεν λοκάτζιδες τζιαι οϋκ τζιαι στρατονομίες. Ύστερα καταλάβουμεν πως εξαπατηθήκαμεν (νιώθουμεν όπως τον Έλμερ που τον περιπαίζει ο Πάκς Πάνι τζιαι γίνεται γλυφιτζούρι) τζιαι τραβούμεν τα μαλιά μας (τζίνα που μείνασιν εννοείται). Η φιλενάδες μας χωρίζουν μας γιατί ήβραν άλλο ή γιατί είμαστε μακριά (τζιαι ήβραν άλλον που μπορεί να τις τραππηδά νυχθημερόν) τζιαι όσες παραμένουν πιστές και μαζί μας πρέπει να υποφέρουν τα νεύρα μας που τα φκάλλουμεν πάνω τους αντί πας τον εξουσιομανή μαλακοκάυλη διοικητή μας. Σκοπιές 2-4, καθαρίσματα, μαγειρία, ασκήσεις, κρατήσεις, κλπ κάμνουν μας τον νού μας πουρκούρι. Εξαιρούνται οι δόκιμοι που λόγω θέσης έχουν ακόμα επαφή με την πραγματικότητα. Απολυούμαστε και αφήνουμε κότσο μπικκός γουι κκάν!
Κατά τη διάρκεια της θητείας γίνονται και οι μεγαλύτερες πουτανοδουλειές. Χωρισμένες, παντρεμένες,καταπονημένες, Ρωσσίδες του Ιντερκκολεϊτζ, πουτάνες του Γκράμμαρ σκουλ της Λεμεσού ή του Αμέρικαν Ακκάτεμι, κομμώτριες, αισθητικοί, ότι φανταστεί ο νους του αθρώπου ψαρεύεται εύκολα αν ξέρεις που να ψάξεις. Ρουμ, Άβυσσος, Ερωτικό, Κκάμελ, Νύχτωρ, και λοιποί παλιότοποι σφύζουν από ζωή.

Μετά πάμεν να σπουδάσουμεν και επίσης όπως τα λυσσιασμένα κάμνουμεν πως δέν εξανάδαμεν γεναίκα. Όπου θωρούμεν ξανθό ή οτιδήποτε δεν μας θυμίζει κύπρο κάμνουμεν το γιάομα. Το πάτσιελορ φκαίνει με το ζόρι και πιάνουμε ένα πτυχίο έτσι για να έχουμε. μόνη μας έννοια το πουλλί μας εντ δάτς ιτ.

Φτάνουμε στα 25 και οι άντρες ακόμα σπουδάζουν ή ξεκινουν μετά απο πολύ γλύψιμο την καριέρα τους. Το ίδιο και οι κοπέλλες οι οποίες όμως άκουν ένα τικ-τακ στο πίσω μερος του κεφαλιού τους.....

Comments:
Μια χαρά healthy society είμαστε (σατανικό γέλιο). Να προσθέσω ότι εκτός από σσηνί τζια το παλλούτζι οι κοπέλλες μαθαίνουν τζιαι 3 πράματα στις σπουδές (επειδή ως γυναίκες μπορούμε τζιαι κάνουμε multitasking).
Τζιαι τα αγόρια παίζουν ούλλη μέρα πιλόττα.
 
Για τζίνους που εν εξέραν (και εν θα τους ξαναχρειαστεί ποτέ στο μέλλον γιατί θα υπάρχει μάμα/χαρτωμένη/γεναίκα) εμάθαν να βάλουν πλυντήριο χωρίς να γίνουνται όλα τους τα ρούχα κόκκινα ή 3 σάιζ πιο μικρά. Επίσης εμάθαν να συγυρίζουν λίο ( ε χαλόου όι να δει η κορού το δωμάτιο τζαι να σε νεκατσιάσει να φίει- οι εγγλέζες δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία) και εμάθαν (κάποιοι) να μαγειρεύουν. Το ίδιο ισχύει και για τις κοπέλες, που μάλλον εξαίραν να τα κάμνουν αλλά σιγά μεν τα κάμουν.

Το πλέον τραγελαφικό εξέχασες να το αναφέρεις. Μπορεί για παράδειγμα να σε πιάσει τηλέφωνο η μάμα σου (εγώ εν το κάμνω αλλά εν κοινό φαινόμενο) και να σου πει «που είσαι?» και να τις πεις «σπίτι και διαβάζω» και να είσαι σε μια άλλη πόλη της χώρας που σπουδάζεις να γαμιέσαι, αλλά όταν πάεις πίσω Κύπρο στις διακοπές να σου λαλούν «μα που εγύριζες ως η ώρα 1.30? εν ώρες τούτες να κυκλοφοράς» και να ξαναξεκινά ο έλεγχος.
 
A, gia to tik-tak perase gia kafe pou to blog mou na sou po.
 
epetai syneheia gia to tik tak...
 
den kserw gia ellada ti ginetai, pantws panepisthmio kyprou emas tous kalamarades mas exoun apo makrya kai agaphmenous..........
 
epidi stin kipro paizete extos edras dear zappa
 
vre ante k sto diaolo zwa, sas kaname an8rwpous apogonoi tou agglikou stolou
 
Ola eseis ta kakoma8imena kypriopoyla poy nomizete pos eiste xypnia(malakia poy sas dernei)xanagrapste edo otan den 8a eiste ta mora tis mammas kai toy papa , alla 8a eiste oi mammes kai oi mpampades twn "morwn sas"...eikosi xronia nomizete pos en polla?Xa Xa!
 
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ????ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ???ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΖΩΑ???ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΩΣ ΠΠΟΥΣΣΤΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ???Ε ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΣ!!!
 
ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΑΤΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑΟΠΑΙΔΑ ΝΕΟ-ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ
 
6:33 ΠΜ
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΟΤΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕΣ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ "ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ-ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥ Ν ΛΙΓΟΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΤΙ[ΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΜΑ ΛΑΧΙ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ) ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΗΔΗ. ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ....ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΚΟΚΟ
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΒΛΑΚΑ
ΑΝΤΕ ΣΚΙΣΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ TRADEMARK ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΖΩΟ
 
to sisto sas malakismena!! ksypniste k katalavete epitelous poioi eiste! re epitelous, ksekomplaristite !! xalarwste k apodexteitai tin taytotita sas.. den eiste ellines alla sigoura oxi k aggloi.. kyprioi eiste - stamatiste na danizeste ellinikes k diafores alles taytotites
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?