Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2006

Μαννοροκόλες Κυπραίες


Σήμερα γράφει ο ΠΟΛΙΤΗΣ για μια 15χρονη και μια 16χρονη. Η μεν 15χρονη έφυγε σκαστή από το σπίτι της, η δε 16χρονη είναι κατά φαντασίαν θύμα βιασμού. Παραθέτω αυτούσια τα άρθρα και μετά σχολιάζω.
---------------

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 16ΧΡΟΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ
Βιασμός χωρίς... ίχνη

Ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ακεραίου παρθενικού υμένα, αλλά επανασυνελήφθη για απόπειρα

Επιμένει ότι έπεσε θύμα βιασμού μια ανήλικη Λευκωσιάτισσα, η οποία ωστόσο διαπιστώθηκε ότι είναι παρθένα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού! Η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε, μετά από παρέλευση αρκετών ημερών, ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έπεσε θύμα βιασμού από 26χρονο, ο οποίος την απήγαγε και την υποχρέωσε να έλθει σε συνουσία μαζί του.
Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία, ως όφειλε, συνέλαβε τον 26χρονο Ο.Ο. ως ύποπτο για τα αδικήματα της απαγωγής και του βιασμού. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη η ανήλικη από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους έδειξε πως δεν υπήρχε ρήξη παρθενικού υμένα, ενώ δεν διαπιστώθηκαν και οποιαδήποτε άλλα ίχνη που να συνηγορούν στην καταγγελία για βιασμό.

Η 16χρονη, που είναι γνωστή του 26χρονου, ο οποίος είναι επίσης φίλος της μεγαλύτερης αδελφής της, ισχυρίστηκε ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, περίπου στις 7:30, ο 26χρονος τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς "Αθηαινίτης" στην Παλλουριώτισσα και αφού κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου, τη βίασε κατά φύση.

Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 26χρονος αφέθη ελεύθερος και επανασυνελήφθη με νέο ένταλμα, για διαφθορά, άσεμνη επίθεση και απόπειρα βιασμού.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια όσα του καταλογίζει η 16χρονη και υποστηρίζει ότι απλώς έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο, χωρίς να συμβεί οτιδήποτε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται να διαπραχθεί ένας βιασμός, χωρίς εκ των υστέρων να διαπιστωθεί ρήξη παρθενικού υμένα του θύματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, όταν δεν υπάρχουν και άλλα στοιχεία (μώλωπες κλπ), είναι δύσκολο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη αρχικώς δεν ήθελε να καταγγείλει την υπόθεση, αλλά το ανέφερε σε καθηγήτρια του σχολείου της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την ειδική σύμβουλο. Τελικά η ανήλικη πείστηκε να κάνει καταγγελία και να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.
Ο 26χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου και σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, θα ζητηθεί η κράτησή του.

------------------------------------
Συνελήφθη γνωστός της
15χρονη με τάσεις φυγής

Τάσεις φυγής φαίνεται πως έχει 15χρονη η οποία το έσκασε από το σπίτι των γονέων της, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, μετέβη στην πόλη της Λεμεσού και ακολούθως με ταξί στη Λευκωσία. Στην πρωτεύουσα συναντήθηκε με έναν 25χρονο γνωστό της. Αφού συνομίλησαν για λίγη ώρα και του είπε ότι το έσκασε από το σπίτι της, της πρότεινε να τη φιλοξενήσει. Ο 25χρονος υποστηρίζει ότι η νεαρή του είπε ότι είναι ηλικίας 17 ετών και όχι 15. Οι γονείς της 15χρονης προέβησαν σε καταγγελία και ο 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος, μεταξύ άλλων, για απαγωγή και διαφθορά ανήλικης. Η ανήλικη ενώ στην αρχή είπε ότι βρισκόταν στο σπίτι του συλληφθέντος παρά τη θέλησή της, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και ανέφερε ότι τη δεύτερη νύχτα είχε με τη θέλησή της σεξουαλική επαφή με τον συλληφθέντα. Η 15χρονη οδηγήθηκε στη στέγη νεανίδων και χθες είχε διευθετηθεί ραντεβού με γιατρούς στο νοσοκομείο οι οποίοι θα την εξέταζαν. Η ανήλικη όμως το έσκασε και πάλι και μέχρι χθες το απόγευμα αναζητείτο από την Αστυνομία και τους γονείς της.
------------------------------------
Πρώτο ερώτημα - Τι δουλειάν έχουν οι μαννοροκόλες με αρσενικούς 10 χρόνια μεγαλύτερους τους? Δεν μιλάμε για μια 27χρονη με ένα 37χρονο αλλά μια νεαρή με μυαλό όπως το κοκκονόσυκο. Ας μπούμε στο ψυχολογικό κόσμο της 15χρονης πρώτα. "Ετσακκώθηκα με την μάμμα και τον παπά μου! Ούφφου ποιον! Καταπιέζουν με! Εν αντέχω! Πάω στον φίλο μου τον 25χρονο που έσιει τζιαι διαμέρισμα τζιαι αγαπά για τον χαρακτήρα μου και τον πλούτο της ψυχής μου και με βλέπει σαν ολοκληρομένο άτομο με τις αγνότερες προθέσεις!" Διαφωνεί κανένας?

Η 16χρονη ακουεί τις φίλες τις ποτζί τζιαι ποδά που γαμιούνται όπως τα κουνέλια και λέει να το δοκιμάσει η ίδια. Αλλά επειδή εν μυξοπαρθένα ακουστόν το έχει αλλά καμιά ιδέα. Αφήνει τζιαι τον φτωχό τον επιτήδειο σύξυλο, πέρνει τον στην βρύση τζιαι φέρνει τον άποτο, τζιαι μετά κατηγορεί τον για βιασμό! ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΠΟΥ ΔΑΜΑΙ! ΜΑ ΕΠΕΛΛΑΝΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! ΕΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΟΙ ΔΚΥΟ!

Όσο για τον 25χρονο και τον 26χρονο να δούμε τι ανασφαλείς ανέραστοι τύποι είναι. Προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάμνει παρέα με 15χρονες και 16χρονες. Συνεπάγεται ότι δεν βρίσκω συνομίληκες μου, ότι έχω ανασφάλεια για τις επιδόσεις/μέγεθος του μορίου μου και θέλω μιαν που δεν μπορεί να συγκρίνει ακόμα, για να μην πω θέλω μιαν ροκόλα που εν λλίος ο νούς της για να την κουμαντάρω.

Τζιαι να μεν αρκέψω για τους γονιούς τωρά!
Εσείς τί λέτε?

Comments:
e mporei na eixan vitsio na pan me parthena ta plasmata!

tou parea me tin 16xroni pantos, emeine o pothos tou anikanopoiitos!
 
ean einai kai foithtes sto panepisthmio, egw tous katalabainw....:P
 
kyrie eleison. eliftiken o poutt*** gamoto?
 
en polla pramata pou en ellipsi stis meres mas!

extes imoun me mia fili mou mes to ann summers kai epiame na meletisoume tous donites (akousame vzz kai ekatalavame oti eixan mpataria, pragma pou en mas eixe xanatixei kai epiame na tous periergastoume) kai eperimename oura...
 
ti sou einai i tehnologia. egw mia fora eida ena mihanima TURBO SUCK 2000 SC Edition (SC en to self cleaning). Allo pente hronia den tha theloumen genejies, mono priza...
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?