Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2006

Οδηγός Επιβίωσης για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου



Ήγγικεν η μέρα. Χωρισμένοι, καταπονημένοι και αδέσμευτοι της Κύπρου ενωθείτε! Μην απελπίζεστε και μην απογοητεύεστε. Η ημέρα όπου η απανταχού Γής ερωτευμένοι γιορτάζουν και εκδηλώνουν την αγάπη τους σχεδόν έφτασε και εσείς είσαστε μόνοι σας; Κανένα πρόβλημα! Ακολουθήστε τις οδηγίες της στήλης και η μέρα θα περάσει σύντομα και ανώδυνα.
Ψυχολογική προετοιμασία: Επαναλάβετε σαν τάντρα την φράση “Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εμπορική εορτή, προϊόν μιας καπιταλιστικής και καταναλωτική κοινωνίας”. Εσείς δεν χρειάζεστε κανένα να σας πεί πώς και πότε πρέπει να δείχνετε τα αισθήματά σας. Εσύ αγαπητέ αναγνώστη ξέρεις καλύτερα από το να σκορπάς 15 λίρες για ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και 200 λίρες για ρομαντικά διήμερα στα ξενοδοχεία για να μην αναφερθώ σε δακτυλίδια κλπ δώρα τα οποία οι άντρες κυρίως καλούνται να πληρώσουν. Ο πατέρας σας δέν είναι η ΣΠΕ Στροβόλου ούτε και έχετε μηχανή που τυπώνει εικοσάλιρα στο σπίτι.
Τεχνολογική προετοιμασία: Κλείστε τα ραδιόφωνα. Απαγορεύονται ρητώς οι μεταμεσονύχτιες εκπομπές που θα μας χαλάσουν τη διάθεση. Ο Μιχάλης Ρακιντζής και οι ψυχοπλακωτικοί Πυξ Λαξ απαγορεύονται δια ροπάλου. Επιτρέπονται κεφάτα τραγούδια όπως το “Πουλί” του Χρηστάκη, “Μωρό μου sorry” και δεν συμμαζεύεται. Και πριν ξεχάσω, κλείστε και δώστε τα κινητά σας τηλέφωνα σε κάποιον να σας τα φυλάξει. Μηνύματα σε πρώην και παρακολουθήσεις με το αυτοκίνητο επίσης απαγορεύονται. Και λίγη αξιοπρέπεια…Μπορείτε να κάνετε ελεύθερα χρήση Playstation, X-Box και άλλων παιγνιδομηχανών και να βγάλετε εκεί το άχτι σας.
Φαϊ και Ποτό: Σοκολάτες, πατατάκια, ποπ κόρν, ουίσκι, βότκα και λοιπά εδέσματα και αλκοολούχα επιτρέπονται σε όλες τις ποσότητες, εκτός κι αν θα οδηγήσετε. Επιδιώξτε την παρέα και συντροφιά των φίλων σας. Η μοναξιά πιθανών να σας οδηγήσει σε κατάθληψη, ενώ η θαλπωρή του φιλικού σας περιβάλλοντος θα κάνει τις ώρες να μοιάζουν δευτερόλεπτα. Δείτε μια ταινία, παίξτε επιτραπέζια, χαρτιά. Οτιδήποτε να περάσει η ώρα ευχάριστα.
Προσοχή: Οι προσφάτως χωρισμένοι καλά κάνουν να αποφεύγουν τα αιχμηρά αντικείμενα.

Comments:
piennete se anti-valentine party!
 
Έλα, μην το παλεύεις! Κατά βάθος θέλεις να αγοράσεις το μπουλουκάκι σε σχήμα καρδίας και τα κόκκινα διάφανα εσώρουχα, και τα υπετιμημένα τριαντάφυλλα και την καρτούλλα που τραγουδά.

Διότι θέλεις να κάνεις sex ΚΑΙ αυτή τη μέρα...
 
oxi. exo mpouloukaki tou APOEL kai koimoume mazi tou, den moua resoun ta kokkina esorouxa, foro mono mavra, mple kai diafores apoxroseis tou roz (no comment please) kai den exo vazo na valo ta fkiora mesa. oso gia tin kartoula enna lipsei kapote i pataria tis..

sex panta thelo:P
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?