Τρίτη, Μαρτίου 28, 2006

Βραβεία "ΑΧΑΠΑΡΙΩΝ" 2006

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ: ACHTUNG! ACHTUNG! H ΣΤΗΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΚΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της Α.Τ.Ε.Π.Ε.Κ. Εργατών, έγινε το προηγούμενο Σάββατο η τελετή της απονομής των Βραβείων "ΑΧΑΠΑΡΙΩΝ" 2006. Προηγουμένως γνωστά ώς Βραβεία "Φιρφιρίων", τα βραβεία "ΑΧΑΠΑΡΙΩΝ" τιμούν τα πιο ευτράπελα άτομα, οργανισμούς και γεγονότα της Κυπριακής κοινωνίας. Οι νικητές και οι υποψηφιότητες έχουν ως εξής...

Ποιό Άσχετη Κυβέρνηση -
1η Θέση: Κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου. Σε μιά πενταετία διάλυσε τις προοπτικές λύσης του Κυπριακού Προβλήματος. Οι δε υπουργοί του χαρακτηρίζονται ως μοντέρνοι και Ευρωπαίοι. Εγάλεψε την ΑΤΗΚ και την ΑΗΚ τζιαι μας περιπαίζει πως εμείωσε το δημοσιονομικό έλλειμα. Η παράταση του ορίου αφυπηρέτησης είναι έμμεση φορολογία στη νεολαία. Ετράβησε μας την τζιαι ούτε το καταλάβαμε. Ενώ στη Σουηδία η ΥΠ.ΕΞ Λάϊλα Φρίβαλντς παραιτήθηκε γιατί κατηγορήθηκε πως προσπάθησε να εμποδίσει μια Σουηδική ιστοσελίδα να προβάλει τα σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, η δική μας Ακκέλίδου εγάντζωσε όπως την φτείρα πάνω στην υπουργίκή καρέκλα για να μεν χάσει την υπουργική σύνταξη τι στιγμή που τα απόρρητα του υπουργείου υγειας καταστρέφονταν σε φούρνο στο Ακάκι και η ίδια περίμενε να καταδικαστεί για παρεμβολή στο έργο της δικαιοσύνης για να παραιτηθεί. Μπράβο Τάσσο μου.
2η θέση - Κυβέρνηση Μακαρίου. Έφκηκεν πρόεδρος ενιαίου κράτους με 18% Μουσουλμάνους, τη στιγμή που ήταν αρχηγός της Εκκλησίας της Κύπρου, τζιαι εφώναζε ότι η ανεξαρτησία είναι το βήμα πριν την Ένωση. Το μόνο πράμα που μας θυμίζει Μακάριο σήμερα είναι η σημαία στον Πενταδάκτυλο (ξέρω πως φταίσιν τζι άλλοι) και οι αγιατολλάδες στη μέση ανατολή.
3η Θέση - Κυβέρνηση Σπύρου Κυπριανού - Το ρουσφέττιν γίνεται επιστήμη. Όλοι μπήκαν στην κυβέρνηση πλην των αριστερών και των συναγερμικών. Ποτέ τόσοι πολλοί δεν εξυπηρέτησαν τόσο κακά τόσους λίγους...

Ποιό Άνοστος Άντρας -
1η Θέση - Τάσσος Παπαδόπουλος. Συνδυάζει το Μογγολικό Μουστάκι της δεκαετίας του '60 μαζί με την μούττη του Αστερίξ.
2η - Γιώργος Ιακώβου. Ογλάνι του Τάσσου το οποίον διαθέτει τον μύστακα αλλά όχι την μούττη. Η φύση ήταν πιο γενναιόδωρη και καλή μαζί του.
3η - Νίκος Πιττοκοπίτης - Το φρύδι του είναι μονοκόμματο όπως την μούζα. Λίγο πολύ όπως το μίκιμαους το γιαπωνέζικο.

Εύφημη μνία - Χρήστος Πουργουρίδης. Τα γυαλιά του είναι τα μοναδικά στον κόσμο μαζί με τζίνα της Νανάς Μούσχουρη. Τουλάχιστον τζίνην αρέσκει σου να την ακούεις.


Ποιό Άνοστη Γυναίκα -
1η Θέση - Ελένη Φωκά. Λαμπρό σημάδι της πλούσιας Κυπριακής Ιστορίας και παράδοσης. Η γυναίκα Νεάντερθαλ με το τσιγκελοτό μουστάκι.
2η - Ελένη Θεοχάρους- Καλή ψυχή μεν, αλλά η φάτσα δεν!
3η - Καίτη Κληρίδη - Γιατί μας θυμίζει στρουθοκάμηλο.

Βραβείο Πολιτικής Ευθηξίας Και Πολιτικής Ορθότητος.
1η Θέση - Χρήστος Πουργουρίδης. Θα παραιτηθεί (ακόμα) αν δεν οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθηνοι για την καταστροφή του ΧΑΚ. Ουδείς τολμά να πεί πως η απληστία μας φταίει εν μέρη, που ούλλοι θα γινόμασταν εκατομμυριούχοι σε μια νύχτα. Καλά να πάθουμε...
2η Θέση - Ντίνα Ακκελίδου - Εεεε, θέλετε τζιάλλα; Ισοψηφία με τον Γιώργο Λιλλήκα του οποίου η γυναίκα ανάλαβε εκστρατεία του υπουργείου στο εξωτερικό χωρίς προσφορά.... Απάντηση Λιλλήκα "εγιώ εν τζαι..."
3η Θέση - Νίκος Πιττοκοπίτης - Οι Πόντιοι φταίσειν για ούλλα τα δεινά της Πάφου. Το να τον ακούεις το πρωί στο ράδιο να κάμνει δηλώσεις ισοδυναμέι με τριπλό εσπρέσσο. Δεν τολμούν να ξανακαμμίσουν τα μμάθκια σου.
Ευφημη μνία -Λάζαρος Μαύρος - Ποτέ θα κάνει ποτέ θα κάνει ξαστεριάαααααααα....Στα άρματα να διώξουμε τους Τουρανομογγόλους Τούρκους και τους Αγγλοσάξωνες!

Καλύτερη Κυπριακή Ταινία -

1η - Ο Ποικιλίας. Ο Αντρέας Αργυρίδης σε ρεσιτάλ γέλιου. "ΕΛΑ ΚΫΡΙΕ ΕΧΩ ΛΟΥΒΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ"
2η- Τα πεζούνια της Παρασσιευκούς - Όποιος δεν είδε την Δώρα Κακουράτου με ποδκιά τζιαι σσιπέττο έχασε. Χωρκαθκιόν στο ζενίθ.
3η - Χασαμπουλιά. Ο Κώστας Δημητρίου έκαμε το θαύμα του με μια ανούσια ταινία που δεν αντί νόημα έχει τιτσιρκόν για να σιοκκάρει. Οι πούττοι οι αξιούριστοι και οι θρούμποι ακόμα προκαλούν μου εφιάλτες. Μόνο με σμυρίλιο και ττεκκάλεμιτ αν καθαρίσουν.
Ευφημη μνία - Τσιωρονής Ο Καυκατζής με τον Ηράκλη Γιωργαλλή.



Κύπριοι Τραγουδιστές/Τραγουδίστριες

1η Θέση - Andy Paul - ΩΩΩΩΩ Άννα Μαρία Λένα.....σας λέει τίποτε;
2η θέση - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (τέως Κωνσταντίνος Σκέττος). Να ζήσει ο Άνθρωπος που έκαμε το ππουστλίκκι εξαγώγιμο προϊόν. (με όλο το σέβας στους ομοφυλόφυλους αναγνώστες. ξέρω πως δεν θέλετε να σχετίζεστε μαζί του).
3η θέση - Έυη Καπάταη και Έλενα Πατρόκλου. Εν ζωντανές ακόμα;

Εύφημη μνία : Μιχάλης Ττερλικκάς ισοβαθμία με την Κυριακού Πελαγία. Εν τζιαι οι δκυό σχέδια αλλά τουλάχιστον προστατεύουν την παράδοσή μας. Το μουστάτζι του Ττερλικκά για κάποιο λόγο θύμιζει μου βρούτσα που γυαλλίζουν τα άρβυλα.

Comments:
diakrino ena diaxito misos gia tous politikous proerxomenous apo ton xoro tou dhsy?
 
oups tou dhko ennousa sorry, had an early morning today, late night yesterday
 
genika fakka mou to diko.. en xerw. fovies paidikes mborei..who knows? avyssos i psihi tou anthropou. en polli pou mou fakkoun omos kai ohi kata anaggi tou diko.
 
passenger, θενκς για τα σχόλια. εκτιμώ το ότι έσιεις όρεξη τζιαι γράφεις.

σχετικά με το σχόλιο τωρά. Το μπλγκ γενικά θεωρώ ότι είναι "γενικές μαλακίες" οι οποίες δεν είναι πάντα ή κατανάγκη πολιτικές.

ουδέποτε ισχυρίστικα ότι είμαι αντικειμενικός ή ισορροπημένος στις απόψεις μου, έτσι πράμα δεν υπάρχει.

το ότι αντιπαθώ το ΔΗΚΟ δεν το κρύβω γιαυτό και το έγραψα, αλλά το να προωθώ ένα κόμμα άμεσα δεν θέλω να το κάμω διότι το μπλογκ δεν είναι κομματικό ή πολιτικό. τώρα αν οι πολιτικές μου προτιμήσεις τίνουν προς το δημοκρατικό συναγερμό, ή στο άκελ ή οπουδήποτε, so what?

με το πραγματικό μου όνομα έγραψα πολλές φορές σε εφημερίδες και εξέφρασα την άποψη μου, δαμαί γράφω ότι μου καυλώσει γιατί βαρκούμε να κάτσω να δκιαβάσω.

έτσι πληροφοριακά μιας και ανάφερες το δυσή, έγραψα και για το ότι βόλεψε τους δικούς του όσο μπορούσε όταν ανάλαβε την εξουσία, καθώς και το ότι στέγασε πραξικοπηματίες. σε αυτό το ππόστ ουκ ολίγα βραβεία Αχαπαρίων εκέρδισαν τα καμάρια και τα ταλέντα του.

η διαφθορά και τα κακά εν γενική, απλά καποια κόμματα είναι καλύτερα απο άλλα. όσο για το αν έδωσα πενταετία ή τριετία στον παπαδόπουλλο, δαμαί δεν κάθουμε να τσιακκάρω την ορθογραφία όι να δω τζιαι την σύνταξη.

θα προτιμούσα στην εξουσία να είναι οποιοσδήποτε ενώ ο τάσος μιας και εικάζεις για το ποιός ανυπομονώ να εκλεγέι.

κανένα μου ποστ δεν καταποιάστηκε με την κυπριακή ιστορία καθαφτώ, επίσης, δύση και δηκο δεν υπήρχαν ως κόμματα από το 1960-1976 γιαφτό και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. ελπίζω να έβρω ώρα να ασχοληθώ στο μέλλον.

για τους Σ-300 μιας και ρωτάς συγκεκριμένα, ο κληρίδη σωστά έπραξε και δεν τους έφερε, αν και θα έπρεπε να παραιτηθεί μιας και εκλέγηκε με βάση την πυραυλολογία και αρνητική διαφήμιση ενάντια στον ιακώβου. δεν ήταν πετάμενα λεφτά διότι η ελλάδα έστειλε εξοπλισμό στην κύπρο ίσης αξιάς. αν ήθελα να το αποφυγω εντελώς το θέμα έπαιζα πελλό και δεν το έγραφα.

κάποια θέματα με τα οποία ασχολούμαι εν πολλά πολύπλοκα για να μπώ σε λεπτομέρια τζαι κάμνω τα ππάσα ππάσα.

οι ειδικές καταχωρήσεις δεν είναι για να μην σχολιαστούν θέματα (γιαυτό και το μπλογκ είναι ανοιχτό για σχόλια) αλλα διότι ξέρω ότι αδικώ πολλούς που είμαι πολλά λλίος για να σχολιάσω (αλλά πάλαι κάμνω το). για παράδειγμα η ελένη φωκά έκαμε αυτό που για χρόνια κανείς δεν τολμούσε, η ελένη θεοχάρους με τουσ γιατρούς του κόσμου εβοήθησε μέσα σε λίγα χρόνια όσους δεν θα βοηθήσω εγώ το υπόλοιπο της ζωής μου. δεν ειναι κακοπροαίρετα που μπήκε η "προειδοποίηση".

η ειλικρίνεια όντως είναι προτέρημα, καθώς και η αδκιάση να κάτσεις να γράψεις αυτό που πιστέυεις.

φιλικά

φιρφιρής
 
H Eleni Theoxarous kalh psyxh?? Etsi pliroforiaka, oso xalia en po3o en tze pou mesa. H apopsh auth den einai mono dikh mou, alla kai olwn twn anthrwpwn me tous opoious synanastrefetai.
 
Αγαπητέ άγνωστε, Φιρφιρή...
Τυχαία έπεσα πάνω στο σχόλιο σου:

Εύφημη μνία : "Μιχάλης Ττερλικκάς ισοβαθμία με την Κυριακού Πελαγία. Εν τζιαι οι δκυό σχέδια αλλά τουλάχιστον προστατεύουν την παράδοσή μας. Το μουστάτζι του Ττερλικκά για κάποιο λόγο θύμιζει μου βρούτσα που γυαλλίζουν τα άρβυλα".
Αγαπητέ φίλε. Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι: «Άνθρωπος χωρίς χιούμορ δεν είναι σοβαρός». Το να λες όμως για κάποιον ότι είναι «σχέδιον», ξεπερνά τα όρια του χιούμορ.

Αν εννοείς βέβαια ότι είμαι ...σχέδιον, σωματικά και φατσικά, τότε έχεις δίκαιον. Είμαι μοναδικό καλούπι και μοναδικό σχέδιον και δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημαν.

Άν εννοείς όμως κάτι άλλον, τότε θα πρέπει να μου αναφέρεις: Από ποιάν συμπεριφορά μου, σε λόγια ή έργα έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι σχέδιον.

Άν με πείσεις, θα ζητήσω συγνώμη για την παρέμβαση, και ίσως υιοθετήσω και τον χαρακτηρισμό...

Νάσαι καλά και να κάνεις πάντα ΧΙΟΥΜΟΡ.

Μιχάλης

ΥΓ. Για το μουστάτζιν – βρούτσαν, το σχόλιο είναι θετικό. Αυτό, ναι. Είναι Χιούμορ και πετυχημένο, μπορώ να πω.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?