Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2006

Κακίες

Κοπέλια, έκαμα μιαν κακή σκέψη σήμερα. Είπα "κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν". Ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω την ύπαρξη του άλφα ή του βήτα φυσικά, αλλά και με ποιά κριτήρια παίρνω έτσι αποφάσεις.

Δεν βλέπετε καμιά φορά στο δρόμο ανθρώπους να περνούν και να μην μπορείτε να καταλάβετε το σκοπό ύπαρξης τους; Δεν βλέπετε φωτογραφίες από το ίντερνετ με ανθρώπους τόσο λάθος βιολογικά ή τόσο παλαβούς που απλά σπαταλούν φυσικούς όρους και λεφτά της κυβέρνησης χωρίς να συνεισφέρουν;

Είναι επικίνδυνο το μήκος σκέψης μου διότι αν όντως έχω κάποιο δίκαιο, τότε τί να πούμε για τους ανθρώπους με γενετικές παθήσεις κτλ...Εγώ αναφέρομαι σε ανθρώπους που γεννιούνται φυσιολογικοί αλλά δεν θα έπρεπε ούτε να αναπαράγωνται ούτε να κυκλοφορούν ούτε τίποτε.

Ξέρω, εν πολλά κατζιάρικη σκέψη αλλά πραγματικά πιστεύκω έσιει κόσμο που δεν έσιει υπόθεση και μάλιστα χωρίς να έχει να κάνει με το social conditioning του. Μερικά παραδείγματα πιό κάτω.

Ζευγάριν 1:



Προσέξτε σας παρακαλώ το βλέμμαν του γαμπρού. Καρφωμένο στο πάτωμα, παγερό, μακρία... Δεν τολμά να δικλίσει πάνω στην γεναίκαν του γιατί θα πονεί το στομάχι του. Σίγουρα παντρευτήκαν με προξενιό διότι άλλως πως δεν εξηγείτε το ιδύλλιον. Η φύση φροντίζει έτσι άτομα να μην συναντιούνται ποτέ αλλά είμαι σίγουρος πως στην ανατολική Τουρκία και στο Αζερμπαϊζάν άλλα γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι το μουστάκι του γαμπρού είναι ασσορτί με τις ττελλόφρουτσες που έχει για φρύδια η νύφη. Θέλει κανένας να τους βαφτίσει; I don't think so. Αν επιμένετε πως all you need is love τζιαι δεν μου πέφτει λόγος προσπαθείστε να τους φανταστείτε τίτσιρους να το κάμνουν. I rest my case.

Ζευγάριν 2:



Πως εν η Ποκαχόντας γλυκιά και χαριτωμένη; Ε, τούτη εν το αντίθετο. Πιστεύω ανακάλυψα γιατί εξιλειφτίκασιν οι ινδιάνοι της βορείου αμερικής. Οι γεναίτζες εν μαχαιροφκάλτες! Αν δεν φορούσε η νύφη νυφικό εγώ δεν θα έβρισκα διαφορά που τον γαμπρό πάντως. Θυμίζουν μου τζι οι δκυό τον Θλιμμένο Μπούφο που το περιοδικό "Περιπέτεια". Honestly, εν πρέπει να επέμβει η κυβέρνηση να διαλύσει τον γάμο; Σκεφτείτε πόσα θα διά ο φορολογούμενος σε μορνινγκ σίκνες ππίλ που θα αναγκάζοντε να βλέπουν ο ένας τον άλλο πρωί ξημέρωμα. Δεν βλέπω καμιά κοπέλλα αναγνώστρια να βιάζεται να μάθει από πιο σχεδιαστή είναι το νυφικό...This is just wrong...

Ζευγάριν 3:



O γαμπρός λεβέντης και καρπερός. Η νύφη με το τσιγάρο στο χέρι και την κοιλιά στο στόμα. Trailer trash που λέμεν και στον Καναδά, τούτον το ζευγάρι δεν έσιει που τον ήλιο μοίρα. Καταρχάς θα γεννηθεί το μωρό υπόβαρο. Θα μεγαλώσει με το κκόμπλεξ γιατί θα το κουρέφκουν οι ίδιοι οι γονείς (βλέπετε τη ρωμαλέα κόμμωση του πατέρα) και θα ζει μέσα σε τροχόσπιτο (yeah right, its not a trailer, its a "mobile home" as poume). Το μωρό θα είναι απαίσιος μαθητής διότι που το ξύλο που θα τρώει δεν θα μπορεί να συγκεντρωθεί. Η μάνα θα είναι μια ζωή μεθυσμένη και άνεργη και θα φεύγει από το σπίτι για να πάει στο γραφείο ευημερίας. Εμείς θα πρέπει να πληρώνουμε κοινωνικές ασφαλίσεις διότι ο μέν κύριος δεν ξέρει να κουμαντάρει τον β**** του και η δε κυρία την αντισύλληψη ακουστά την έχει. Έννεν λάθος να μεγαλώσουν κοπελλούι τούντα πλάσματα. Βάλτε το χέρι στην καρδιά και πείτε μου. Φυσικά ο πατέρας δεν πρόκειται να ζήσει πολύ. Αν κρίνουμε από το παντελόνι κάθε μέρα μουνταρίσκουν των 2-3 ππίτ μπούλ.


Ζευγάριν 4:



Αυτή η περίπτωση δεν με ανησυχεί ιδιαίτερα διότι μετά την πρώτη νύχτα του γάμου μόνο τα κόκκαλα του γαμπρού θα μείνουν...

Comments:
mipos eisasten akolouthos tou Bill Hicks?
 
En Strovoliotis toutos?
 
e googlara ton. en eshei lathos! fysika den einai kanenas pablo francisco alla eshi pollin hazin
 
a re kalosirtes ston kosmon tou Hicks. Randy Pan the Goat Boy awaits you. Jai amfivallw an toutos o Pavlos pou laleis, opoios jai na eni,en kalitteros tou.

O Bill epethane sta 32 tou epidi ekapnizen 100 tsigara tin imera. Doesn't dying at age 32 immediately put you in the 'rock legend' status?
 
Googlare na deis. stand up me ta ola tou. oute chris rock, oute eddie murphy oute kanenas allos ehoun ypothesi mprosta tou. pablo fransicso RULEZ!!!!
 
...ρώτα τον Γιώρκον τον γείτον σου να σου πει τον πόνο του με τους πελάτες του ιδρύματος-παύλα-περιπτέρου-παύλα-"κάτι άλλο" που έσιει πόξω που το Μπί Έμ 'Eϊτσh
 
katalava poios eni. e iouttioupara ton. eshei plaka alla potte en tha ton akoueis na lalei tes apesies kajies tou hicks. eksou jai, pou tes dikes sou kajies, erwtisa se an ton ikseris.
http://youtube.com/watch?v=_S-Tg5E-MZA
 
Zapiti! Eisai kathigitis!! Avrio tha eshei ppost gia to periptero tou filou!!! pelle, ta apithana pou mas esymvikan jiame den legonte!

@alexandra. ela re, en eimai toso kajiaris...
 
Tziai sta rwssika na len "ekliaia" oi fwto... pou thn xara kai sygkhnish fantazomai
 
firfiri oso kai na prospathiseis den eisai pio kajiaris pou mena! afto na legetai
a je btw happi pettei =) eipa to pou tin proigoumeni gia na iemai i proti (polla palio technique). avrio jernas esi ton kafe os eortazon
 
Re firfiri en mitsis o kosmos mana mou! Effantazesai intalws se ivra! (H3era oti isoun kakos, alla dame ginesai arxikatziaris - asxeto.)

Elpizw na ta poumen se 2-3 ftomades!
 
pio kakon pou mena den eshiei. kakistos! arhikajiaris. pash kajiaris. kran kajiaris. Arxikatziarxos...

btw, gnorizomaste crimson?
 
ΤΕΛΛΟΦΡΟΥΤΣΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?