Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2006

Broxenia.com



Ελεύθεροι του κόσμου ενωθείτε! Είσαστε μόνοι; Ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο; Φακκούν τα ρολόγια σας; Μουρμουρούν σας οι δίκοι σας να χαρτωθείτε; Φοβάστε μην πάρετε ξένη που να μεν ξέρει να κάμνει τραχανά; Ζητάτε ένα σύντροφο που να σας καταλαμβαίνει; Βαρεθήκατε να τριγυρνάτε από πάμπ σε πάμπ τουμπάροντας μεθυσμένους Εγγλέζους; Τότε αύτο το σάϊτ είναι για σάς!

Αθάνατη Κυπριακή λεβεντιά και ευρεσιτεχνία! Το www.broxenia.com είναι δημιούργημα Ελληνοκύπριας που ζεί στο Λονδίνο και αποσκοπεί στο να παρέχει υπηρεσίες γνωριμίας από διαδικτύου για Έλληνες και Ελληνοκύπριους που ζούν ή εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Τέτοια σάϊτ υπάρχουν χρόνια και καλύπτουν όλα τα γούστα, από Σίχ της Ινδίας μέχρι Μουσουλμάνους και Μπαγκλαντέσιους. Τώρα και Κυπραίεους.

Αν με ρωτάτε (ένιγουέϊ κάθεστε τζιε θκιαβάζετε ακόμα) μάσσιαλλα της γεναίκας. Λαλεί σου "Θέλω Κυπραίον άντραν τωρά! Όποιος προλάβει!) Αν ξέρετε τη ζητάτε και τή θέλετε ρίξτε μια ματιά. Το βιτεούδιν δεν έσιει λάθος! Μιλά από μόνο του. Τζιαι παίζει τζιαι μπουζούκι μπας και δεν νοσταλγήσει κανένας το είδος του.

Broxenia.com...helping you find love, so your family doesn't have to!

Aυτό τα λέει όλα. Γλυτώστε το μουρμουρκό και κτυπήστε το στη ρίζα του. Αν σας πέι ποτέ κανένας "Γιέ μου/Κόρη μου, πότε εννά 'βρεις καμιά τύχη καλή;" κλείστε τους το στόμα λέγοντας τους πως έχετε κάποιο υπόψη σας. Πολλούς κατ' ακρίβειαν!

Comments:
E, pias ti seira sou re koumpare. Irtes defteros, na karteras sto queuein twra.

Ivramen jai meis mian genaika (polles kat' akriveian) na mountarete ouloi na mas tin piaete.

Fuckin' 'ell, pou laloun jai sto Saouf London.
 
imasten polla entaxi! pou lloou mou men foase!
 
Ha - eipa jai giwni. Giati ehw ena kouniado jei ka' sto Edmunton...
 
Koita na deis pou yparxei tzai option gia na eisai man looking for man tzai woman looking for woman. "My son, if you are going to be a gay at least find a Cypriot", hehe.
 
Όταν ήμουν στην Κύπρον επερίπαιζα τους κυπραίους μέτανάστες του στην Αγγλίαν ότι ήταν απολιθώματα της κυπριακής κοινωνίας του 50/60. Έλεα ότι είναι κάτι παράξενα απολιθώματα δίότι εμπεριέχουν ταυτόχρονα σε μερικά ζητήματα τον υπερμοντερνισμόν τζαι σε άλλα τον υπερσυντηρητισμό.

15 χρόνια τώρα στην ευρώπη αρχίζω να καταλαβαίνω το μηχανισμό του απολιθώματος. Όποτε πάω στην Κύπρο νομίζω πως είμαι ξένος. Ακόμα τζαι πολλές λέξεις που χρησημοποιώ εσβηστήκαν που την καθομηλουμένην. Ακόμα τζαι οι συνήλικοι μου θεωρούν με πολλές φορές δυνόσαυρον.

Ωραίον τουτον με τα προξένια. Τζαι στα δικά σας.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?