Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

Εχεις κορμι αραπικο



Έγραφεν το η εφημερίδα σήμερα. Τζί όϊ καμιά παλιοφυλλάδα του πεταμάτου, αλλά εφημερίδα σοβαρή τζιαι με κύρος. Γράφουν το λοιπόν οι Ττάϊμς του Λονδίνου πως οι Αμερικανοί άντρες ξοδκιάζουν 5 δις (ένα πεντάρι τζιαι εννιά μηδενικά πουπίσω του) για είδη προσωπικής υγιεινής. Οι Εγγλέζοι διούν οχτακόσια εκατομμύρια στερλίνες. Τα τελευταία είκοσι χρόνια επελλάναν οι αρσενιτζοί με την εμφάνισή τους. Βουρούμεν να παστίνουμεν, να ομορφίσουμεν, να εξαφανίσουμεν τις ρυτίδες, τες φαλάκρες τζιαι κάποιοι μπαίνουν τζιαι κάτω που το νυστέριν. Εφάμεν τζιαι τις γεναίτζες. Τζι ορίστε γιατί εσυνέβηκεν τούτον...

Των τζιαιρόν που επαρπάτησεν ο άνθρωπος οι αρσενιτζοί επαένναν τζυνήιν τζιαι εγυμνάζουνταν, τζιαι ετρώαν υγιεινά, τζιαι εγαμούσαν όποτε εθέλασιν τζιαι ήταν χάππι. Οι δε γεναίτζες δεν εμουρμουρούσαν διότι πρώτα απ'όλα η γλώσσα δεν είσιεν αναπτυχθεί, είχαν τους μαλάκες να κουβαλούν τα μαμμούθ, τζιαι αν ελαλούσαν τίποτε ετρώαν το κουρπάτζιν πας την κκελλέν. Θέλουμεν να πιστεύουμεν πως ήταν τζιαι τούτες χάππι διότι τούτη η κατάσταση επήεν καμιά σαρανταρκά σηιλιάες γρόνια. Η άντρες εθέλαν να βράζει το πλευρόν τους, η γεναίτζες εθέλαν προστασία τζιαι έτσι εγίνετουν η πράξη. Η εμφάνιση του αρσενικού δεν έπαιζεν ρόλο. Αν εμπορούσε να σκοτώσει θήραμαν ήταν πόμπα γαμπρός. Φτάνει να προμηθεύει φαΐν.

Με το που αναπτυχθήκαν οι οικονομίες τζιαι εδημιουργηθήκαν οι κοινωνικοί θεσμοί οι γεναίτζες πλέον εγυρέφκαν κάποιον που να είναι καλός σύζηγος ΤΖΙΑΙ προμηθευτής. Οι άντρες καλά την είχαν. Ανάθθεμαν τα τζιαι αν ήταν κκέλιδες, ανάθθεμάν τα τζιαι αν ήταν πασηίες. Φτάνει να είχαν δουλειάν ή γην να δουλέψουν. Δεν έσιει να κάμει τίποτε με κοινωνική θέση. Το ίδιον ίσχυε τζιαι για φτωχούς τζιαι για πλούσιους. Η μόδα τότε μιά ήταν τζιαι η άντρες δεν επάσχαν που το σύνδρομον του Άδωνη. Κοιτάξετε φωτογραφίες εποχής με τους παππούδες σας ή τους θείους σας. Το ίδιον βλέμμαν, το ίδιον ντύσιμον τζιαι το ίδιον μουστάτζιν (με ελαφριές παραλλαγές). Οι μακαρίτες οι παππούδες μου είχαν τζιαι οι δκυό το ίδιο Χιτλερικόν μουστάκούδιν. Ένας μικρός καταρράκτης από τρίχες που έρεε που τα ρουθούνια τους. Το στύλ άλλαξεν λίγο μετά προς το Ιταλικόν μουστάτζι αλά Γιωρκάτζη που εν μια γραμμόυδα φτανή στο πάνω χείλος ή το αρτσιάκκικον πλουμιστόν μύστακαν που έχουν η πολύτεκνοι τζιαι οι ΕΟΚΑΒητατζήδες. Το θέμαν που θέλω να καταλήξω είναι πως ασχέτος του μουστατζιού, η εμφάνιση δεν εξυπηρετούσεν τζιαι πολλά τον άντρα διότι το πρώτον πράμαν που εμέτραν ήταν η καταλληλότητα του σαν σύζηγος και η ποιότητα της οικογένιας που καταγόταν. Οι περισσότεροι γάμοι ήταν με προξενιό και μάλιστα δούλευαν. Αν κάποιος ήταν μόνο που έρωτα που επαντρεύκετουν εφκάλλαν του τραγούδι ή ήταν η γραφική εξαίρεση.

Και φτάνουμεν πλέον στην μοντέρναν εποχή. Η γεναίκα ποιόν πάει δουλειάν, μορφώνεται, τζιαι πιάνει τζιαι τσιέκκιν τέλος του μήνα (άσχετον αν το κουμαντάρει ως πάρατζι ή όϊ). Ξαφνικά ο άντρας χάνει τον αποκλειστικόν του ρόλον ως προμηθευτής. Η δουλειά τζιαι μόνον, καθώς τζιαι οι καλές προθέσεις δεν είναι αρκετές. Πλέον η γεναίκα δεν θέλει κάποιον να την ταΐζει τζιαι να της κάμνει κοπελλούθκια. Πλέον, ότι τζιαν γίνεται μες τον νούν της (όποιος ξέρει να μου πει σας παρακαλώ πολλά) μπόρει τζιαι δκιαλέει τζιαι προτιμά τον άντραν όμορφο (ή με χοντρό πορτοφόλι). Αντιστραφήκαν πλέον οι ρόλοι. Κληρονομήσαμεν τις νευρώσεις τζιαι τις ανασφάλειες των γεναικών τζιαι βουρούμεν τζιαι δεν φτάνουμεν. Αισθητικούς, κομμωτές, γυμναστήρια τζι ότι κόψει ο νούς του ανθρώπου.

Ντάξει, είπαμεν να γυμναζούμαστεν για το καλό της υγείας μας τζιαι της αυτοεκτίμησης μας αλλά έσιει που εφκάλαν τα νάμια πιον! Έλεος! Εγίναν οι αρσενιτζοί τσαλαπετεινοί. Βάλλουν παραπάνω κρέμες που τες γεναίτζες τζιαι ότι έργον δούμε οι άντρες εν ούλλοι με ΕΤΣΙ κουτάλες τζιαι ΕΤΣΙ κοιλιακούς. Ο Τζέϊμς Μπόντ για παράδειγμα. Εν ωραίος, έσιει τζιαι γαμώ τα κορμιά (εν θέλω εξυπνάδες πάνω στο τελευταίο) τζιαι γαμά τζιαι ρέσσει. Εμείς εμείναμεν μόνο να θωρούμε τζιαι να κουντούμεν σίδερα τζιαι βάρη να του μοιάσουμε. Τζιαι στο τέλος νομίζουμεν πως εν για το καλό μας τούτα.

Μέχρι τζιαι εκπομπή όπου πέντε ομοφυλόφιλοι παραντζιέλλουν τους αρσενικούς πως να ντύνουνται τζιαι να σάζουνται για να φκάλλουν γεναίτζες έσιει. Ε λοιπόν κύριοι του παγκόσμιου μάρκετινγκ αρνούμαι να σκύψω να με ******. Θα αναγιώννω τζίλιον τζιαι σ'όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Φυσική ομορφιά τζιαι λλίγη γυμναστική για το κκέφιν μου. Τζιαι προσωπικότητα για όποιαν ενδιαφέρεται...

Comments:
μετρομέιλ ίμισh..
πελλάρες σιόρ..
έτο ούλλα εν για το μάρκετινγκ.
αφού εκαταφέραν που εκαταφέραν να πελλάνουν τες γυναίκες με τες δίαιτες, γυμναστήρια, μασκούες, μεικ άπ, λαλούν σου να έβρουμε άλλο market τωρά.
τζαι επειδή πολλές παλαβές θκιαβάζουν κάτι βιβλια τύπου "Άντρες που τον Άρη, γεναικες που την Αφροδίτη" και λοιπά παράγωγα, εξυπνήσαν τα κουπέπια τζαι τυλίγουνται που μόνα τους..

Σοβαρά φταίν οι γυναικες, αλλά παραπάνω εμείς οι αρσενικοί που επηρεαζούμαστε..
Βέβαια θα μου πείς την σήμερον ημέρα ο καθένας κάμνει ό,τι του καπνίσει αλλά.. within the standards set by the global community.

Λλίη περιποίηση δεν βλάφτει, αντιθέτως.
Αλλά άμαν τούτη η περιποίηση υπερβεί τα όρια μπάνιο-κολώνια-ωραία ρούχα-καλή δουλειά-ωραίο διαμέρισμα τζαι πάει στες κρεμούες-μαθκιού-προσώπου-ποδκιών-νυshιών και πάει λέγωντας με νυστέρκα κτλπ..
εε.. έχουμε ξεφύγει.
 
ντα πον επίες γυμναστήριο τζαι γύρισε σου ?

έσιει ένα επεισόδειο south park που σατιρίζει τούντιν κατάσταση, 'South park is gay', αρκετά καλό.

Τζαι κάτι φανέλες 100 λίρες τζαι κάτι jeans 150, κάποιοι στα gyms 30 λίρες το μήνα συμπληρώματα διατροφής..., εν το σιηρότερο τούτο
 
Ασε ρε Φιρφιρή, επαττάλεψεν το είδος των αντρών. Τζεινον που θωρώ εγιω εν ότι εννεν μόνο τα δεκαοκτάχρονα. Πάεις σε ένα cafe τζαι νομίζεις ότι οι μισοί ενν τζιαμέ για να παρουν μέρος σε επίδειξη μόδας τζιαι οι άλλοι μισοί σε διαγωνισμό του Cosmopolitan για τον τέλειο άντρα.

Αμαν το ψάξεις λλίον το πράμα ενν να δεις ότι η σημασία που δινει κάποιος στην εξωτερική εμφάνιση ενν αντιστρόφως ανάλογη με τη σημασία που δίνει στην ανάπτυξη του περιεχομένου του εγκεφάλου. Παντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να μην παρεξηγούμαι οτι τα ισοπεδωνω όλα.

Πρέπει να σου πω ότι όλους αυτούς τους κενούς ματαιόδοξους νεαρούς κατά βάθος τους λύπούμαι επειδή στην ουσία είναι θύματα του παγκόσμιου συστήματος μαρκετινγκ. Καταντούν αρνιά που άγονται και φέρονται κατ' επιταγήν κάποιων αμφισβητούμενου ανδρισμού designers και image makers από Paris, London New York.

"Τζιαι προσωπικότητα για όποιαν (ή όποιον) ενδιαφέρεται... "

Cheers
 
Ξέχασες την περίοδο της Μητριαρχίας σε ορισμένες πρωτόγονες (;) ομάδες.
 
'Πρέπει να σου πω ότι όλους αυτούς τους κενούς ματαιόδοξους νεαρούς κατά βάθος τους λύπούμαι επειδή στην ουσία είναι θύματα του παγκόσμιου συστήματος μαρκετινγκ'

έννε λόγο του μάρκετιγκ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να ζουν έτσι, τζίνοι που κάμνουν το μάρκετιγκ εκμεταλλεύονται τις κοινωνικές τάσεις που θωρούν στην κοινωνία, πχ. τωρά θωρούν ότι ο άνθρωπος της δυτικής κοινωνίας εβαρέθηκε, εκουράστηκε, εν θωρεί κανένα λόγο να ασχολείται με το πνεύμα του, εβαρέθηκε να κάμνει οικογένεια, θέλει να ζει ως τα 50 του σαν το 25χρόνο που κάθε 2 μήνες αλλάσει φιλενάδα, βλέπει τους ηθοποιούς του hollywood τζαι ονειρεύεται τη ζωή του κάπως έτσι, τζαι τούτα ούλλα (καλλυντικά, κρεμες, πλαστικές κτλ) βοηθούν τον να νιώθει πιο κοντά στο όνειρο του
 
haha!! metromale, metrosexual tzai malakies!! ama o antras enen antras ti na ton kameis?? proswpika san gunaika 8a 3enerwna afantasta an eixa gia antra kapoion pou piennei pio suxna pou mena kommwthrio, pou 3odeukei parapanw pou mena se kremes proswpou tzai pou h monh mas diafora en oti emena to nesesser mou en roz...(k epishs exw thn entupwsh oti o metromale enen polla kalos sto krevati...3ereis, foatai ampa tzai xalasei h koup h mhpws drwsei polla tzai paei tou kwlou o ka8arismos proswpou..:p) Auta!! Keep it up!!
 
Α δηλαδή η γυναίκα για να νοιώθει προστατευμένη πρέπει να έχει αντρική παρουσία δίπλα της? Εγώ εν για να κάμνω κάθε μέρα σεξ που θέλω άντρα, όι για να με προστατεύει. Καταφέρνω τα μια χαρά και μόνη μου.

Από εκεί και πέρα οποιαδήποτε οικονομική αλλαγή φέρνει μαζί της την κοινωνική. Εδώ συμφωνώ μαζί σου. Και σίγουρα οι γυναίκες του σήμερα ψάχνουν κάτι άλλο από τις γυναίκες προ 100ετίας. Ψες έβλεπα ένα πράγμα στο E! (ναι βλέπω και ποτούτα η σοβαρή φοιτήτρια φιλοσοφίας) για τα άτομα που εν addicted στις πλαστικές επεμβάσεις και είπαν μια πολλά σωστή κουβέντα: «the media and the internet have made access to certain images so possible, that now you expect the average housewife to look like a porn star». Δηλαδή ο άνθρωπος (ασχέτως φύλου) έχει τόσο access σε κάποια υπερβολικά standards ομορφιάς γύρω του, που αναμένει από τον μέσο συνάνθρωπο του να τα κατέχει!

Για την ακρίβεια αυτή είναι και η δική μου άποψη. Τα ΜΜΕ φέρουν τεράστια ευθύνη για αυτή την κατάσταση. Εν άλλο πράμα to take care of yourself π.χ. να βάλλεις μιαν ενυδατική κρέμα το πρωί για να μεν νοιώθεις το δέρμα σου αφυδατωμένο ούλη μέρα και άλλο να βάλεις 10 είδη κρεμών στα 20 σου, άμπας τζαι φκάλεις καμιά ρυτίδα στα 40 (ω τι παράδοξο!) και εν είσαι πια η καραγκόμενα διπλά που την 15χρονη κόρη σου.

Υ.Γ. σκεμπέ is sexy=)
 
michaella agapwse
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?