Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2006

Οδηγός για πρωτοκούμπαρους



Χτές πάντρεψα με τη βοήθεια του Θεού τον καλύτερο μου φίλο για τα τελευταία 13 χρόνια. Όταν για πρώτη φορά γνωριστήκαμε σε ένα χωράφι για να παίξουν οι γειτονιές μας ποδόσφαιρο ούτε και που θα μπορούσα να φανταστώ πως κάποια μέρα θα ήμουν μάρτυρας και πρώτος του κουμπάρος. Συνεπάγεται πως οι τελευταίες 2-3 βδομάδες ήταν αρκετά εντατικές προσπαθώντας να οργανώσουμε όλες τις τελευταίες λεπτομέριες. Με αυτή την αφορμή ετοίμασα ένα μίνι οδηγό για μελλοντικούς πρώτους κουμπάρους.
Πρωτοκουμπαρηλλικκιού το Ανάγνωσμαααααν….Πρόοοσχωμεεεεεν…

Τάδε είπεν ο Κύριος,

-ο κουμπάρος πρώτα πρέπει να είναι χαμάλης και διαθέσιμος για τα βούριστρα.
-να βαστά οι πούγκα του για έξοδα, αν δεν βαστά να κάτσει έσσω του.
-η εκκλησιά εν 40 λίρες συν τα ττιπς και ότι προαιρείται.
-να βαστά πάνω του χαρτομάντηλα για να μεν συγκινείται μες την εκκλησιά τζιαι να τον πιάνουν η κκάμερες.
-να μεν βάλει τα μυξιοχάρτια μες την πούγκα με τα ριάλια, γιατί μετά που θα πληρώσει για το μυστήριο εννά τον περιπαίζει ο επίτροπος πίσω που το παγκάρι.
-να καταλάβει ο κουμπάρος πως δεν ππέφτει λόγος του γαμπρού στον γάμο. Η νύφη είναι Θεός και νόμος.
-Ο γάρος πετά; Πετά τζιαι κάμνει τζι οκταράκια μάλιστα.
-το πάτσιελορ παρτυ πρέπει να διαθέτει άφθονες ποσότητες αλκοόλ. Το Ππαβίλιον έννεν τόσο καλό αλλά μετά που 3 μπουκάλες J&B εν μια χαρά. Φαϊν τζιαι ποτό στην Μαύρη Χελώνα στην Λάρνακα επιβάλλεται. Τιμαί Λαϊκαί!
-το κουστούμιν του γαμπρού εν πάντα καλλύτερον που το δικό σου.
Και τότε ερώτησεν ο μαθητής τον Κύριον – Δάσκαλε, φακελλούδιν πόσα να βάλω, και ο Κύριος απήντησεν “Όσα σε βαστά η πούγκα σου, τριψήφιο νούμερον τζιαι ακόμα ότι του κρεμμάσεις….Τζιαι χαλάλιν του!”

Στα καθήκοντα επίσης περιλαμβάνεται το ντύσιμο αυτοκινήτου για τον αυτοκινητοπομπή στην εκκλησία, το ξιούρισμαν του γαμπρού στο σπίτι του υπό συνοδείας λαούτων και βιολιών, γιου νόου, “φωνάξετε της μάνας του, τριαλαραλαλαλαλα…” Είναι πολλά έυκολον να κοπεί η βούκκα του γαμπρού γιαυτό να έσιετε τσιρρότα έτοιμα.
Στον κέντρον μετά ο πρωτοκούμπαρος οφείλει να γινεί στρακώτο, σκνίπα, στουπί και ττόταλ λόςς μαζί, για να χορεύκουν με τον γαμπρόν ζειμπέκικκο, τσιφτετέλλι, αρ εντ μπι, καρτζιλαμά, τα παπάκια, ττούιστ, ροκ εντ ρόλλ.

Ο πρωτοκούμπαρος πρέπει επίσης να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά για της ανάγκες της δεξίωσης. Ψυχολογικά γιατί θα ακούσει 23425 φορές “τζιαι στα δικά σου” τζιαι “εσένα πότε να σε παντρέψουμε”. Η εισήγηση μου στον γαμπρό να φορήσω φανελλούδα που γράφει “ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ (ΕΠΑΘΑΜΕΝ ΤΖΙΑΙ ΕΜΑΘΑΜΕΝ)” ή “ΕΙΜΑΙ ΜΙΤΣΗΣ ΑΚΟΜΑ” ή “ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΔΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙ ΕΠΑΘΕ;” απορρίφτηκε ασηζητητί. Η σωματική προετοιμασία είναι για τες γεναίτζες λουμένες αρώματα που θα τον φιλήσουν τζιαι τους αξιούριστους αρσενικούς που βρωμούν πούρα του περιπτέρου.

Άξιον αναφοράς είναι το πόσο ευκίνητοι και λιγερόκορμοι είναι οι υπέρβαροι Κύπριοι με τη σωστή μουσική και ποσότητα αλκοόλ.

ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΛΑΒ ΓΙΟΥ ΤΖΙΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ! ΛΑΒ ΓΙΟΥ ΤΖΙΑΙ ΣΕΝΑ ΚΟΥΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΚΑΤΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΖΙΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΩ!!!!

Αυτά. Το επόμενο ππόστ από Λονδίνο…

Comments:
Ahahaa!
πολλά καλό!
κατι αντίστοιχο για τες πρωτοκουμέρες;
 
Συγχαρητήρια φιρφιφή για την απόκτηση του πρώτου σου επίσημου τίτλου. Είδες όμως, όλο κλάψα για τις σχέσεις κάμνουμεν αλλά ο κόσμος παντρεύεται all over the place. ατε... ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
 
eimai mitsis akoma!
 
PAVILION??!!&*%!!~!!

(μισό λεπτό να κατεβεί η τρίχα μου...)

PAVILION?!!&*$%#!!

(δεν γίνεται τίποτε. Η τρίχα κάγκελο.)
 
Πάντα άξιος.
Και στα δικά σου βρε!

Τέλειο ποστ (όπως πάντα!). Αν και η γνώμη μου δεν πιάνεται: είμαι Big fan σου!
 
en itan diki mou idea a! epiame mavri helona prota opou kai ktypisame resta!
 
τα παπάκια σε ρυθμό RNB ή ροκ εν ρολ;
 
@trilian
me to poto pou eiha panw mou egw ta ehorepsa kai sousta, karsilama, pidihto, break dancing kai oti fantasteis.
 
Όταν θα παντρέψω εγώ τις φίλες μου (οι οποίες βρίσκουν πάντα άντρα) θα σας ενημερώσω για τα καθήκοντα της κουμέρας. Όταν βαφτίσω και τα κοπελούθκια τους (απλά γιατί εν cool όχι επειδή πιστεύω) θα σας πω και για τις υποψήφιες νονές. Κουμπάρε φιρφιρή, να σου ζήσει ο κολλητός. Σου εύχομαι ένα ανάλογο λαβ στορυ. Ξέρω την αδυναμία σου για την συγκεκριμένη ήπειρο.
 
Oi fotografies kammoun mou parapano kati se gay marriage para se koumbarko.To mono pou leipei en to wedding cake me ta thkio gambrouthkia.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?