Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2006

Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα;


Το Λονδίνο είναι γνωστό ανά το παγκόσμιο για την νυχτερινή του ζωή και διασκέδαση. Κι εγώ έτσι πίστευα και γνώριζα μέχρι που είχα την ενδιαφέρουσα εμπειρία να επισκεπτώ νυχτερινό κέντρο όπου κατά τύχη έπαιζε το “Giannis Floriniotis Show”. Αν και είμαι ενήλικας, 1,81 ύψος, εντούτις ήθελα να κουρρώσω πάνω στην καρέκλα μου τζιαι να κλάψω όπως το μωρό που θέλει την μάμμα του. Αν απορείτε γιατί, διαβάστε πάρακάτω.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι μια πολλαπλά διχασμένη προσωπικότα. Καταρχάς νομίζει ότι εν ο Μικ Τζάγκερ των Ρόλλινγκ Στόουνς. Εν που τον τζιαιρό της Ιουράσιας περιόδου κι ακόμη υπάρχει. Σε αντίθεση όμως με τον Τζάγκερ ο Φλω δεν έχει ταλέντο. Κάτι όπως τον Μπουγά αλλά καθόλου διασκεδαστικός.

Νομίζει επίσης πως είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Στο κάτω κάτω είναι δύσκολο να πεις ποιός έκανε τις περισσότερες πλαστικές εγχειρήσεις. Εκεί που ο Ψινάκης είναι καλοντυμένος, γοητευτικός, με εμφανή τα Θαϋλανδικά του γονίδια, ο Φλω είναι ένας πορνόγερος, με Μογγολικά χαρακτηριστικά με ένα χαμόγελο αλά “μόλις εγάμησα and I can’t believe it” το οποίο δεν σβύνει ποτέ από το πρόσωπό του διότι η πέτσα του είναι τόσο τραβηγμένη από τις επεμβάσεις που δεν ταράσσει με τίποτε. Εν φοϊτσιάρικο πάντως να θωρείς 100 χρονών γέρο να τραγουδά τζιαι ναν έτοιμος να φυρτεί να μείνει βουνάρι τζιαι να χαμογελά ότι τζι αν γίνεται (όπως τον Τζόκερ στο Μπατμαν).

Η τρίτη προσωπικότητα, και ποιό ενδιαφέρουσα είναι αυτή με το σύνδρομο “Λιμπεράτσι – Έλβις”. Αντί να μιμείται όμως το σκηνικό παρουσιαστικό των Αμερικανών διασκεδαστών, ο Φλω μιμείται την βαφή των μαλλιών τους και τα εκκεντρικά τους Ρούχα. Σακάκια κόκκινο της φωτιάς, λευκά μπλέϊζερς με ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ φωσφοριζέ “THE GIANNIS FLORINIOTIS SHOW”. Ασσορτί φυσικά τα καουμπόϊκα καπέλα και σε κάποια φάση ένα πηλίκιο διότι φαίνεται έπιασε προαγωγή σε Συνταγματάρχη του καμπαρέ. Από φωνή γαμάτε τα. Ήταν όπως τον Κακοφωνίξ τον βάρδο αλλά δυστυχώς ο νόμος δεν μας επιτρέπει να τον κουπανίσουμε με την μάτσα. Σε κάποια φάση μας είπε και ένα τραγούδι για την μάνα για να μας συγκινήσει αλλά εμείς εκλαίαμεν που τον ακούαμεν. Θα του εσύραν μισό τόνο γαρύφαλλα να τον σκοτώσουν αλλά δυστυχώς ενόμισεν πως εν για να πάρει πάνω του που το έκαμνεν ο κόσμος. Το Φλω Σιόου όμως είχε κι άλλα ταλέντα…

Ο Φλω πλαισιονόταν από την κόρη του την οποία μας σύστησε ώς Γωγουλλίνι. Δεν είμαι καλαμαράς αλλά φαντάζουμε εννεν έτσι που εβαφτίστηκε. Το Γωγουλλίνι εν ένα ωραίο ομολογουμένως μωρό, πλατινέ ξανθό, και γαμώ τα κορμιά κι ας έχει γεννήσει πριν ένα μήνα. Όταν άνοιξε το στόμα της να τραγουδήσει η φωνή της μας άφησε κατάπληκτους. Ήταν κάτι μεταξύ μιαουρκάς κάττας γυρισμένης (γάτας σε οίστρο για τους εξ Ελλάδος αναγνώστες της στήλης) και στριγκιάς που ταινία τρόμου. Ο ήχος ήταν ικανός να κάμει τα τείχη της Ιεριχούς να καταρρέυσουν όπως στην Παλαιά Διαθήκη. Όταν δεν τραγουδούσε και ήθελε να μιλήσει στο κοινό νιαούριζε με ψεύτικο νάζι. Το νάζι ήταν σαν μαθήτρια που εξαπόλυσεν το γυμνάσιο διασταυρωμένο με Αλίκη Βουγιουκλάκη μαστουρωμένη με βάλιουμ και ευφυία καρρότου. Το ντύσιμο της δε, κάμνει τις πουτάνες του Δουβλίνου να μοιάζουν καλόγριες.

Για να τριτώσει το κακό, το Φλω Σίόου περιλαμβάνει και τον Θοδωρή Λιοντή. Με ιδιοσυγκρασία Κωνσταντίνου Χριστοφόρου αλλά χωρίς το ελάχιστο ταλέντο του, ο Λιοντής φορούσε μια φανέλα ξιμάσκαλη, μια γραβάτα κόκκινη που ούτε ο Χριστόφιας σε κατασκήνωση της ΕΔΟΝ δεν θα φορούσε, παντελόνι εφαρμοστό να θωρούμε τον βίλλο του ανάγλυφο όποτε εσούζετουν μπροστά μας και μια ζώνη με μπούκλα digital που διαφήμιζε το γουεμπσάϊτ του (www.liontis.com αν ενδιαφέρεστε). Θέλω τζιαι γώ πουτζίνη (NOT!!!). Η χωρογραφία του ήταν σαν να βλέπεις κάποιον που εσύφτασε τζιαι δεν βρίσκει αποχωρητήριο να προσπαθεί να κάμει τις φιγούρες του Crouching Tiger Hidden Dragon. Στην ιστοσελίδα του ισχυρίζεται ότι έκαμεν μαθήματα φωνητικής. Εγώ πάντως άκουσα γάρον τσιλλυμένο να αγκάνίζει καλλύτερα.

Ευτυχώς που δεν ήμουν γεναίκα αγκαστρωμένη γιατί θα το έριφκα το μωρό.

Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα; τραγούδουσε ο Φλω. Όϊ “φίρμα” αλλά ούτε για φτύμμα δεν είσαι. Παρέτα θκειέ τζιαι τράβα έσσω σου τζιαι σύναξε τζιαι την κόρη σου.

Comments:
otan leme oti to londino fimizetai gia ta musicals tou DEN ENNOOUME AFTO agapite mou. pame na doume kanena musical tis prokopis molis me to kalo saso to spiti?

p.s. gia osous endiaferontai 8 tou oktovri exei sinavlia alkistis-korkolis sto londino. bookings for my house have now closed, alla eimai siouri oti ouloi exoun kapio na tous filoxenisei hehe
 
inta epies?
 
den gnoriza... enomizamen tha itan to kanoniko programma
 
Ωραίο μωρό ο Θοδωρής.
 
Αγαπητέ φίλε,
αφού διάβασα το blog σου για το show toy Φλωρινιώτη βρήκα πολύ προκλητικούς τους χαρακτηρισμούς σου ως αφορά τον καλλιτέχνη που εκπροσωπούμε, Θοδωρή Λιοντή. Παρότι η κριτική ως αφορά τα επαγγελματικά είναι πάντα ευπρόσδεκτη και θα μας βοηθήσει στο να γίνουμε όλοι καλύτερη η χαρακτηρισμοί ως προς το πρόσωπο, την προσωπικότητα αλλά και χαρακτήρα του Θοδωρή αγγίζουν τα όρια της ύβρης. Θα σε παρακαλέσω παρά πολύ όπως αφαίρεσης τους χαρακτηρισμούς σου ως προς το πρόσωπο του Θοδωρή Λιοντή καθώς επίσης και το υλικό που ανήκει σε εμάς και για το οποίο δεν έχεις πάρει έγκριση για να δημοσιεύσεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες που προβλέπει τόσο το Ελληνικό, Αγγλικό αλλά και Αμερικάνικο(που υπάγεται το blogspot.com) δίκαιο για την προστασία μας. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι κάποια διευκρίνηση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας από το site της PLAYmusic www.play-music.us κάτω από την ενότητα contact us.
Σε ευχαριστούμε για την συνεργασία σου εκ τον προτέρων.
Με εκτίμηση,
PLAYmusic
 
o Thodoris einai Theooooooooooos
koukos fonara kormara kai talantouhos horeftis... kai vres kamia photgrafeia tou kaliteri giati afti ton adikei... aderfi kakia kai ziliara!

Magda Lena Artemis Maria Dimitra Eleni Tzortzina
 
o Thodoris einai Theooooooooooos
kouklooooooooooos fonaaaaaaaaara kormaaaaaaaaaara kai talantouhos horeftis... kai vres kamia photgrafeia tou kaliteri giati afti ton adikei...
ki esy eisai mia aderfi kakia kai ziliara pou poly tha ton itheles!

Magda Lena Artemis Maria Dimitra Eleni Tzortzina
 
Φιρφιρή ε-κέ-ντη-σες.

Εσιέσαμε γέλιο ομαδικώς.

Σε ευχαριστούμε για την μοναδική ψυχαγωγία!
 
Hahahaha kai kala "Playmusic" kai kala "liontis funclub" ti gelio exeis reeee. Mh masas file o idios einai me alla onomata. XWSEEEE
 
@funclub. nai gamoto. me anakalypsete. eimai aderfi kai ton thelo. paei to mistiko mou twra. oime, ali kai trisali.

tin fotografia gia copyright efkala tin . i malakies menoun omos. allin fora eshei jie email gia etsi logo alla mallon akousta to eshete.
 
Agapite manager to Theodori Lointi,

Signomi pou sto lew kiolas alla, kata tin gnomi mou enas kalitexnis prepei na dexetai sinxaritiria alla kai kritiki, afou einai adinato na veltio8i sto chosen vocation tou xoris auti. O monos logos pou mporw egw prosopika na skeftw gia pou antidrate etsi einai oti antilavaneste oti o Theodoris einai atalentos, afonos kai mega-loungra. Episis otan dialexate na antiprosopevsete ton sinkekrimeno kaliteeni to vriskw adinata na min perimenate arnitika sxolia ...

Closing, agapite manager to Theodori i den exete idea apo mousiki i, exete poli kako gousto i eiste toso M****** pou tha antiprosopevate kai to gadaro stin mantra tou xwriou mou.
 
Agapite file,
iparxei nomiko plaisio to opoio kaliptei tis sigekrimenes periptoseis mexri pou mporeis na sxoliaseis kai ta oria xeperastikan einai allo to na sxoliazeis tin douleia kapoiou kai allo tin prosopikotita...
to nasxoliaseis tin douleia foni tragoudia kai parousia einai poli themito to na sxoliaseis tin prosopikotita, fili, pisteuo, ethnikotita ktlp. einai paraviasei i opoia episirei varitates nomikes efthines opou kai an dimosieuontai.
Oso gia to email file firfiri den to vrika pouthena diaforetika tha sou eixa steilei ekei se efxaristoume pou evgales tin fotografeia alla an den vgaleis kai ta aprepei sxoleia pou valontai kata tis prosopikotitas tha sou proteina na simvouleuteis enan nomiko.
Se afxaristoume gia tin sinergasia ek ton proteron
PLAYmusic
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?