Παρασκευή, Φεβρουαρίου 09, 2007

Άντρες του Κόσμου ενωθείτε!



Γιατί γιορτάζουν οι ερωτευμένοι στις 14 του Φεβράρη; Όχι γιατί είναι ερωτευμένοι πάντως. Τους λόγους εξηγά με περηφάνια το Ξενύχτικον "Μιραμπέλλα" προς τον ευπαθή αντρικό πληθυσμό της Κύπρου. Ανοίξετε τα μάτια σας Κυπραίοι άντρες διότι αρκετά μας επιάσαν στο μαϊττάππιν τζιαι στο περιπαίξιμον οι γεναίτζες τζιαι τα καταστήματα. Σας καλώ επίσημα να σταθείτε στο ύψος σας. Ας καταρρίψουμεν τους μύθους της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Γιορτάζουν οι Ερωτευμένοι ιμίσh. Άππαρον με την βάκλαν. Τις άλλες 364 μέρες τί κάμνουμεν δηλαδή; Ξουφλούμεν αθάσια όξα ξικουννίζουμεν. Τί πάει να πεί γιορτάζουμεν οι ερωτευμένοι; Με το ίδιο σκεπτικόν ας γιορτάζουν τζιαι οι μαραζωμένοι, οι τζιερρατωμένοι, οι ξενιτεμένοι τζιαι ότι κόψει ο νούς μας. Ο λόγος που γιορτάζουμεν είναι ένας: για να γιορτάσουν οι ανθοπώλες, σιοκολατοπόλες, υφασματοπόλες, οινοπώλες κλπ κλπ κλπ στις 15 του Φεβράρη όταν θα μετρούν τες λίρες που ξεφορτωθήκαμεν οι άντρες (και μήν μου πείτε ότι δεν μας βαρύνει αποκλειστικά η ευθύνη).

Γιατί πρέπει να γοράζουμεν τριαντάφυλλα; Γιατί όχι γαρύφαλλα, ζουμπούλια, ασφοδίλια ή αθάνατα; Διότι τα τριαντάφυλλα εν πιό ακριβά φυσικά! Γαρύφαλλον 25 σέντ, τριανάφυλλον μίαν δέκα. Η μαλακία και θυματοποίηση του κυπρίου άντρα αυξάνεται αμέσως πάνω από 400%.
Γιατί πρέπει να γοράζουμεν ακριβές σοκολάτες; Διότι ύστερα οι Βέλγοι και Γάλλοι (και λοιποί chocolatiers) πρέπει αν σπουδάσουν τα κοπελλούθκια τους πας την ράσιην μας. Γιατί ακριβό κρασί και όχι Οθέλλος ή Άϊς Αμπέλης; Διότι οι Κυπραίες καταλάβουν την διαφορά του Μπορντώ '87 που το κρασίν της ΕΤΚΟ πέτε μου.
Γιατί πρέπει να γοράζουμεν δώρα; Διότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, κι ας είναι άχρηστα ώς λίθοι. Τα διαμάντια είναι για πάντα ώστε να μην τα μεταπουλάμε και να πέφτει η αξία τους στο εμπόριο. Αλλά έτσι μαλάκες είμαστε. Γυναικία χειραφέτηση σου λέει μετά ο άλλος. Η γυναίκες αλωνίζουν κι οι άντρες βουρούν όπως τα μαννά.
Γιατί γενικά πρέπει να αγοράζουμε πράματα και δώρα; Διότι μετά τα Χριστούγεννα και πρίν από το Πάσχα ππέφτουν οι πωλήσεις των καταστημάτων. Τί βολική γιορτή!

Γιατί πρέπει να πάμε έξω σε εστιατόριο να φάμε; Όχι γιατί έιναι κακό να βγούμε έξω με την κοπέλα μας, αλλά για΄τι στις 14; Γιατί το μενού εν 60 λίρες, νά γιατί! Γιατί ο Λινός τζιαι ο Μύλος στην Κακοπετριά χρεώνουν διπλάσια, νά γιατί. Γιατί αν δεν το κάμουμεν οι φιλενάδες θα νομίσουν πως είμαστε φτηνοί, τσιγκούνηδες, μίζεροι, άκαρδοι χωρίς αίσθηση ρομαντισμού. Γιατί οι άλλες φιλενάδες τους θα το κάμουν κι εκείνες όχι.

ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Αφού τρώτε που τρώτε τα ριάλια σας πας τες φιλενάδες σας τουλάχιστον σταθείτε στο ύψος σας στις 14 του Φεβράρη. Με δώρα να πιάσετε με τίποτε! Πιάστε της δώρο σε ανύποπτο χρόνο, γράψετε της ένα ερωτικό γράμμα, προσπαθείστε να της μαγειρέψετε, ελάτε που το εξωτερικό σε χρόνο απρόοπτο να της κάμετε έκπληξη, αφήστε της ένα σημείωμα στο μπάνιο, κάντε της δώρο ένα ταξίδι, πέτε της πόσον την αγαπάτε, αλλά ποτέ, μα ποτέ στις 14 του Φεβράρη. Τζια αν σας πεί τίποτε τζιαι δεν καταλάβει το μεγάλο σχέδιο και την σημασία των πραμάτων, τότε είσαστεν με λάθος άθρωπο.

Τώρα αν πάτε πούποτε με είδικά πακέτα τζιαι νομίζετε πως εγώ είμαι ο μαλάκας δεν πειράζει. Σκλάβοι θα είσαστε και σκλάβοι θα πεθάνετε. Ο άντρας γεννιέται ελεύθερος όμως παντού βρίσκεται δέσμιος που την γεναίκαν. Είπα και ελάλησα.

Comments:
Εν γενικώς που "ελαλήσαμε" μάνα μου...
 
Υποκλίνομαι!
 
Τον πρώτο φεβράρην που επέρασα με την Καλήν μου επήα σαν το ππούλιν να πιάσω φκιόρα που το ανθοπωλείο. Άμα είδα τι μαλάκες ήσιεν τζιαμέ τζαι εκαρτερούσαν σειράν έφυα βουρώντας.

- Mon amour, το δώρον που θα σου κάμω σήμερα είναι να μή σου κάμω δώρον. Έφηρα την!

Έσιει 7 χρόνια τζαι όπως κάθε χρόνο διπλάζει η αγάπη μας. Τωρά αγαπιούμαστεν 2 στη δύμαμη 6 δηλαδή 64 φορές παραπάνω που ότι την πρώτην επέτειον του αγίου Valentine.

Αν περνάτε ωραία με την ωραίαν σας ακολουθείστε τη συνταγήν του Φιρφιρή τζαι δουλέυκει. Την εγγυούμαι. Αν σας σπαζει τα ΄ρχ..., τότε αγοράστε της πουλουκκούθκια "Αϊ λαβ γιου" τζαι τριαντάφυλλα κότσιηνα στες 14.
 
1) thimata tis giortis einai oi apantaxou normal anthropoi. oxi mono oi antres
2) simfono apolita mazi sou alla pote den tha to exefraza me afto to lexilogio
3) eftixos pou en xerei arketa kala ellinika i geneka sou gia na katalavei ti egrapses. mporo omos na tis ta metafraso ego =)
 
εν κρίμα οι ανθοπώλειες ολάν
έτο μετά τες 30 του νιόβρη που γιορτάζει η μισή Κύπρος τζαι μετά τα Χριστούγεννα τζαι πριν τες 25 του Μάρτη που γιορτάζει η άλλη μισή Κύπρος, εν έχει άλλην γιορτή
Άρα εσκεφτήκαν τον Βαλεντινό.
Αλήθκεια οι ανθοπώλειες πόσες παραγγελίες πιάννουν για φκιόρα προς άτομα που έχουν όνομα Βαλεντίνος τζαι Βαλεντίνα;
 
Eimai i e3airesi ston kanona diladi?
O filos mou epathe paniko me to pou tha pame, ti tha kanoume blah blah blah..egw to vlepw san mia synithismeni mera!

Alitheia den tou ekana plysi egkefalou :P
 
@"Πιάστε της δώρο σε ανύποπτο χρόνο, γράψετε της ένα ερωτικό γράμμα, προσπαθείστε να της μαγειρέψετε, ελάτε που το εξωτερικό σε χρόνο απρόοπτο να της κάμετε έκπληξη, αφήστε της ένα σημείωμα στο μπάνιο, κάντε της δώρο ένα ταξίδι, πέτε της πόσον την αγαπάτε..."

Re Firfiri, ean emporousa na kamo ta misa apo afta pou eisigeise den tha ypirxe logos na giortazoume ton Agio Valentino... Eftyxos pou yparxei tzie touti i mera na mas voitha na men niothoumen enoxoi gia tis ypoloipes 364 meres pou eimasten teleios garoi... To klasiko mou emenan einai to vouristron kai to agxos sto para pente na vro katalilo doro (exo olokliron xronon na apofasiso alla pale to doron agorazetai stes 13 Fev. ean oxi stis 14...).
 
By Michaela:

"
- The love potion you made tastes terrible. How will you drink it?

- I will probably think that it still taste better than sperm!"

Michaela we've got to meet.
 
pnaste nakkourin. oulloi evaltikan na sas gelasoun. oi xristougenna, prwtoxronnia, pasxa, valentinou, dekapentaousto...

kanenas en empodizei kanenan na kamei tipote. en 8a tous tas fatsisete tin mera tou valentinou, enna tous ta fatsisete kapou allou. afou eisaste toso antikomformistes, piaste ta vouna je eiva.

file, en jeros na kameis enna introspection: pou paeis amas skeftese tous allous san sklavous?

filika,
Stavros
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?