Τρίτη, Μαΐου 29, 2007

Τετέλεσται
Αναστάσεως ημέρα, λαμπρυνθώμεν Λαοί,

Πάσχα Κυρίου, Πάσχα.

Εκ γάρ θανάτου πρός ζωήν

καί εκ γής πρός ουρανόν, Χριστός ο Θεός.

Ημάς διεβίβασεν, επινίκιον άδοντας.


----------------------------------------------

ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΔΚΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
Hip hip hooraaaah!!!
Ετέλειωσα ετέλειωσα για πάντα, ετέλειωσα (φανταστείτε με να χορεύκω το μακαρένα ένα πράμαν).
Να πελλάνετε οι υπόλοιποι, εγώ ετέλειωσα εγώ ετέλειωσα. Who's the daddy? Who's the daddy? What's my name? What's my name.

Όπως εκαταλάβετε ετέλειωσα. Τζιαι νιώθω πως έγραψα χέμας! Όχχο μάνα μου λούφαν τζιαι παραλλαγήν τωρά. Αξίζω ένα μπεκρούλιασμα ασυζητητί και ένα ταξιδάκι. Έπνασεν το βλαντζίν μας. Πόσο δκιάβασμαν τούτον το μάστερ τα ευλοημένα! Κανεί ποιόν! Φυσικά εν για το καλόν μου οπόταν je ne regret rien αλλά δεν πάει στ'ανάθθεμα τζιαι η έντιθ Πιαφ τζιαι οι εξεταστές.
Κανεί, βαρκούμαι να γράψω ππόστ της προκοπής σήμερα. Θα ππέσω σε χειμερία νάρκη μετά το ποτό τζιαι τα μπουζούκια μέχρι νεωτέρας ειδοποιήσεως.

BTW όποιος έχει πείρα με wordpress μυνήστε μου τζιαι θέλω σας. Θέλω να μεταφέρω το Ξενύχτικον τζιαι να το κάμω κκάστομ μέϊτ ένα πράμα, με καφενέsque λουκ. Όποιοι μπορείτε τζιαι είσαστεν Αγγλία τζιερνώ σας για να μου παραντζείλετε.

Ποιό κάτω είναι ένα βίντεο με ένα σσυλλίν, ο Ράστι, με ναρκοληψία. Ακριβώς έτσι θα είμαι εγώ πόψε.Αν δεν γράψω πριν την Παρασκευή υπόσχομαι ανταπόκριση από Λισσαβώνα όπου θα πάμεν οι Κυπραίοι ούλλοι του πανεπιστημίου να δείξουμεν τον νούν μας.

Comments:
Σε μερικούς μήνες πιστεύω θα το καταλάβεις χωρίς να μιλώ εκ πείρας: ΤΩΡΑ ΑΡΚΈΦΚΕΙΣ!

ταχα εν πιο customizable το wordpress??
 
τάχα. σίγουρα πολυ πιό κκάστομαϊζαμπλ που το μπλόγγερ τζιαι έσιει τζιαι ττάμπς τζιαι κατηγοριοποιεί τα ποστινγκς. σκέφτουμαι να γράφω τζιαι λλίον πιο σοβαρά ππόστ τωρα που θα αθκιασερέψω. όσο για το ντισερτέϊσιον πάει πόμπα ως τωρά. εν το έχω έννοια.
 
εγώ επήρα το πως εποσπάστηκες που τες σπουδές
 
ρε φιρφιρι.. αν θα γραψις κ πιο σοβαρα posts μινε εκτος πολιτικις ... αν γινετε... επηδη.. μετα χανει κ λιο το blοg
(i orthografia mous shizei 3erw to alla n 3erw na ti sasw)
 
Η Πιαφ ή ο Becaud;
 
Δημοσίευση σχολίου<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?